Anlık Bildirim

Asus’tan 20 ekran kartına destek sunan canavar anakart

Artık kripto para madencileri bir anakarta tam 20 adet ekran kartı takabiliyor. Asus H370 Mining Master adındaki anakart 20 adet PCIe tabanlı USB portuna sahip.

Kripto para madenciliğinin yavaşlamaya niyeti yok ve sürekli yeni donanımlarla piyasaya beslenmeye devam ediyor. Asus tam 20 adet ekran kartı takılabilen canavar anakartını tanıttı.

H370 Mining Master özellikleri

H370 Mining Master adındaki anakart geçen yılın 19 portlu B250 Mining Expert modelinin devamı niteliğinde. Asus beklemediği satış başarısı karşısında anakartın devamını geliştirmeye karar vermiş.

H370 Mining Master modeli 20 adet PCIe tabanlı USB portuna sahip. Bu sayede diğer madencilik anakartlarına göre daha sağlam ve basit bağlantılar sağlanabiliyor. Ayrıca takibi de kolaylaşıyor.

Asus ekran kartlarının takibi için kontrol araçları da eklemiş. Bu araçlar her portun durumunu takip ediyor, işlemci veya belleğin problem çıkarması durumunda kart üzerindeki LED’leri kullanıyor ve kazım işlemlerini optimize ediyor.

Asus haftaya başlayacak Computex 2018 fuarında 12 adet Radeon RX 470 ve 8 adet Nvidia GeForce GTX P104 madencilik kartı barındıran H370 Mining Master anakart modeli ile bir tanıtım yapacağını duyurdu. Satışlar ise sonbaharda başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim