Anlık Bildirim

Asus’un 19 ekran kartı destekleyen çılgın anakartı satışa çıkıyor

Sanal madencilik için en fazla ekran kartı desteği veren anakartı arıyorsanız Asus imdadınıza yetişti. Sektörde en fazla ekran kartına destek veren anakartı satışa çıkıyor.

Artık donanım üreticileri için yeni bir ekmek kapısı haline gelen sanal madencilik özellikle iki sektörü çok etkiliyor. Bunlar ekran kartı ve anakart şeklinde. Bu bakımdan bu sektörlerde ilginç donanımlar karşımıza çıkıyor. 

Rekor ekran kartı desteği

Bunlardan birisi çoklu ekran kartı desteği sağlayan anakartlar. Bilindiği üzere kazma performansını arttırmak için birden fazla ekran kartı şart. Bu bakımdan çoklu ekran kartı desteği sunan anakartlar revaçta.

Geçtiğimiz ay 19 ekran kartı desteği sunan  B250 Mining Expert anakartını tanıtan Asus şimdi satışa başladı. Intel’in Skylake ve Kaby Lake işlemcilerine destek veren anakarta çift kanal modunda 32GB’a kadar DDR4 RAM bellek takılabiliyor.

Anakart üzerinde bir tane tam boyutlu PCIe 3.0 x16 slotu ve 18 adet PCIe 3.0 x1 slotu yer alıyor. Kısa devre riskini en aza indirmek için slotların arasına belirli bir mesafe konulmuş. 3 adet 24-pinli ATX güç bağlantısına sahip olan anakart daha yüksek PCIe bant genişliği için Intel B250 çipsetini tercih ediyor.

Henüz yazılım ile tek bir markanın 19 ekran kartına destek verilmiyor. Bu bakımdan Asus 8 adet Nvidia ve 8 adet AMD ekran kartının çok iyi bir dizilim olacağını belirtiyor. Bunun yanında 8 adet Nvidia GP106 ekran kartı ve yazılım desteği ile 11 adede kadar AMD ekran kartı da kullanılabiliyor. Anakart 150$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim