Anlık Bildirim

Gigabyte AORUS X470 Gaming anakartlar satışa sunuldu

Ryzen 2 işlemciler için X470 çipsetli anakartları bekleyenler için Gigabyte yeni serisini satışa sundu. AORUS X470 Gaming anakartlar 3 farklı modeli ile geliyorlar.

Anakart sektörünün önemli isimlerinden Gigabyte, AMD’nin X470 çipsetini kullandığı yeni AORUS X470 Gaming anakartlarını piyasaya sürdü. Anakartlar birbirinden iddialı özellikler ile geliyor.

Gigabyte AORUS X470 Gaming anakart özellikleri ve fiyatı

X470 çipsetinin tüm özelliklerini barındıran yeni seri, 8 + 4 konnektör konfigürasyonları ile eşleştirilmiş tüm dijital VRM çözümlerini kullanarak sunucu seviyesinde güvenilirlik sağlıyor ve  10 + 2 güç fazına kadar çıkabiliyor. Her bir güç fazı 50A' ya kadar güç sağlayabiliyor.

Anakartlarda istiflenmiş yaprak tasarımının benimsenmesiyle geleneksel tasarımlara göre yüzde 300 daha fazla ısı yayılımı ede ediliyor. Ayrıca yeni ısı emici daha iyi ısı transferi için doğrudan temas kuran bir ısı borusu özelliğine de sahip.

Seride Realtek ALC1220-VB kodekini ve ESS SABER DAC'ı içeren yerleşik ses özelliği mevcut. Bu kombinasyon ön / arka mikrofonun vibrasyonlarını 110/114 dB SNR' ye çıkarıyor ve rakiplerini duymak, ekipleriyle iletişim kurmak için ön panel sesini kullanmayı tercih eden oyuncular için ayrı bir avantaj sunuyor.

Anakartlarda 32GB/s seviyesine kadar depolama performansı sunan çift PCIe x4 M.2 SSD yuvası da dahil pek çok bağlantı girişi yer alıyor. Depolama cihazlarında aşırı ısınmayı önlemek için M.2 termal koruma çözümüne yer veriliyor.

Özel LED aydınlatma şeritleri için toplam 4 pin ile bu yeni platformda özelleştirme olanakları her zamankinden daha fazla. Dijital LED'ler için eklenen destek neredeyse sınırsız desen ve stile izin veriyor.

Intel Wireless 802.11ac Wave 2 modemin kullanıldığı anakartlar 1.73Gb/s hızlarına kadar çıkabiliyor. Ayrıca 2-Yollu CrossFire / SLI konfigürasyonları için destek sağlayan Jen3 PCIe bağlantıları da mevcut. Yeni anakartlarda fiyatlandırma şu şekilde:

X470 AORUS GAMING 7 WIFI - 1400TL

AORUS GAMING 5 WIFI - 180$

AORUS ULTRA GAMING - 140$

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3930 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gigabyte, x470 aorus gaming 7 wifi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim