Anlık Bildirim

MSI ürünlerine Batman v Superman damgası

Vizyona girmesine sayılı günler kala, Batman v Superman filminin tanıtım kampanyaları devam ediyor. MSI, toplam 5 bilgisayar bileşenini, Warner Bros. etiketi altında pazarlayacak.

Warner Bros.'un, yılın en çok beklenen filmi Batman v Superman için çeşitli reklam anlaşmaları yaptığını görüyoruz. Hediyelik ürünlerin yanında, teknoloji dünyasında da önemli anlaşmalar mevcut. Bunlardan birisi, bileşen üreticisi MSI ile gerçekleşti.

Yapılan anlaşma kapsamında MSI, Batman v Superman filminin izlerin taşıyacak anakart ve ekran kartları piyasaya sürecek. Kampanya şimdilik sadece Tayvan, Çin, Tayland ve Filipinler'de tüketicilere sunulacak. Kampanya içerisinde MSI Z170A GAMING M5 ve MSI Z170A GAMING PRO CARBON anakartları ile GTX 970 GAMING 4G, GTX 960 GAMING 4G ve GTX 960 GAMING 2G ekran kartları yer alıyor.


Ürünlerin kutularında film ile ilgili görseller yer alırken, baskılı devre kartı tarafında ne tür ekstralar yer alacağı bilinmiyor. MSI Z170A GAMING M5 ve MSI Z170A GAMING PRO CARBON anakartları, Intel'in Z170 çipsetini temel alıyor. Oyunculara yönelik olarak hazırlanan premium anakartlar, dayanıklılık ve hız odaklı olmasıyla dikkat çekiyor.

GTX 970 GAMING 4G, GTX 960 GAMING 4G ve GTX 960 GAMING 2G ekran kartları da yine GAMING markası altında yer alıyor. Twin Frozr V soğutma sistemi ile donatılan ekran kartları, askeri sınıflarda dayanıklı bileşenler barındırıyor. Böylece daha iyi hız aşırtma sonuçları elde edilebiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim