Anlık Bildirim

Madenciler için 12 ekran kartına destek sunan Gigabyte GA-B250-FinTech anakart

Kripto para madenciliğinden iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız özel üretim anakartlar almanız şart. Gigabyte tarafından satışa sunulan GA-B250-FinTech anakart 12 ekran kartına destek sunuyor.

Yakın gelecekte eski önemini kaybedeceğini düşünenler olsa da kripto para madenciliği akımı giderek yükseliyor ve adeta piyasayı silip süpürüyor. Üreticiler de bu trendden uzak kalmamaya çalışıyor.

GA-B250-FinTech özellikleri ve fiyatı

Gigabyte tarafından satışa sunulan GA-B250-FinTech adındaki anakart, PCIe yuvaları üzerinden tam 12 adet ekran kartına imkân tanıyor. Bu yuvalar için de çift 12V AUX güç konnektörüne yer verilmiş.

En iyi madencilik için en dayanıklı bileşenlere yer veren Gigabyte, Intel’in Skylake ve Kaby Lake işlemcilerine destek sunuyor. Daha sorunsuz bir madencilik deneyimi için Güç-açık ve Baştan Başlatma butonu barındıran ön panel anahtar kartına yer verilirken, 3 adet güç kaynağı bağlayabileceğiniz Güç Açık Adaptörü de sunuluyor.

Yüksek kaliteli ses kapasitörleri ile 8 kanal HD ses elde edilirken, LED iz yolu aydınlatması ile ses gürültü koruması sunuluyor. Realtek GbE portu ise CFosSpeed Internet Accelerator yazılımı ile destekleniyor. Smart Fan 5 özelliği sayesinde sıcaklıklar izlenerek fanlar kontrol edilebiliyor.

Anakart için ayrıca özel bir madencilik modu geliştirilmiş. Anakart kontrol yazılımında yer alan bu mod otomatik olarak en iyi madencilik için ayarları optimize ediyor. GA-B250-FinTech anakartı 850TL civarında bir fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim