Anlık Bildirim

Ryzen işlemciler için Gigabyte X399 Designare EX anakart

Gigabyte’ın AMD Ryzen Threadripper için piyasaya sürdüğü X399 Designare EX adındaki anakart modeli, agresif tasarımı ve sunduğu önemli özellikleri ile dikkat çekiyor.

AMD’nin piyasaya hızlı bir giriş yapan Ryzen işlemcileri için anakart desteği devam ediyor. Gigabyte’ın geliştirdiği ve bir süredir piyasada olan Designare anakart modeli gücü ve estetiği bir araya getiriyor.

Gigabyte X399 Designare EX neler sunuyor?

Ryzen Threadripper için özel olarak optimize edilen Gigabyte X399 Designare EX anakart, jet siyah renkli baskılı devre kartı, gümüş renkli zırh ve özelleştirilebilir Accent PCH yerleşimi ile birlikte geliyor. Designare logosu ve stilize harfler RGB Fusion uygulaması ile aydınlatılabilirken, anakarta canlı bir tarz kazandırıyor.

Anakart güç sağlamak için 8-pinli ve 4-pinli altın kaplamalı katı güç bağlantılarını birleştiren bir tasarım kullanıyor. Anakartın 3. nesil PowIRstage özellikli sunucu sınıfı dijital VRM tasarımı da güç akışını etkin bir şekilde düzenlemesine olanak tanıyor.

Üçüncü nesil 48 adet PCIe hattı ile gelen anakart çoklu grafik yapılandırmalarının kullanılmasına olanak tanıyor. 4 yollu AMD CrossFire ve Nvidia SLI bunlar arasında. Ayrıca Nvidia Quadro ve AMD Radeon Pro grafik kartlarını da tam olarak destekliyor.

Anakartta sıra üstü depolama performansı için 32 Gb/s'ye kadar aktarım hızlarına sahip üçlü NVMe PCIe x4 M.2 bağlantıları mevcut. M.2 Termal Koruma ile bu bağlantılar 20 dereceye kadar soğuk tutulabiliyor. Ayrıca 7 NVMe SSD'ye kadar NVMe RAID destekleniyor.

Güçlü donanım kurmak isteyenler için Smart Fan 5 teknolojisi, kullanıcıların anakartın kritik alanlarındaki sıcaklıkları izlemelerine ve PC'lerinin güvenli sıcaklık aralıklarında çalışmasını sağlamak için sıcaklık sınırlamalarını ayarlamasına olanak tanıyor. Kullanıcılar fan verimliliğini en üst düzeye çıkarmak ve istenmeyen fan gürültüsünü en aza indirmek için fan hızı ayarlarını özelleştirebiliyorlar.

Yerleşik LED' lerin yanı sıra 5V veya 12V harici dijital aydınlatma şeritlerini destekleyen anakart, kullanıcıya aydınlatma efektleri ile anakarta veya PC kasasına aydınlatma olanağı sunuyor. RGB Fusion teknolojisi uygulama üzerind kontrol edilebiliyor.

Ayrıca çift Intel GbE LAN bağlantı noktası, cFosSpeed ile Intel çift bantlı kablosuz 802.11ac bağlantısı, dört kanal DDR4 desteği, ön USB 3.1 bağlantı yuvası, USB DAC-UP 2, Q-Flash Plus gibi pek çok önemli özellik yer alıyor. Modelin 2000TL civarında fiyat etiketi bulunuyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim