Anlık Bildirim

Android Oreo ve Android Nougat arasındaki görsel farklılıklar

Android 8.0 ya da tam adıyla Android Oreo tanıtıldı ve Google Pixel telefonlar için yayınlandı. Sizler için Android O ile Android N arasındaki görsel farklılıkları derledik.

Android Oreo ve Android Nougat arasındaki görsel farklılıklar Tam Boyutta Gör

Android O resmi olarak tanıtıldı. Android Oreo adı verilen yeni işletim sistemi, radikal değişikliklerden ziyade kullanıcı deneyimini güçlendirecek dokunuşlara imza atıyor.


Android O'da en büyük yenilik olarak olarak Apple'ın 3D Touch'ına benzer şekilde uygulama simgesine uzun basınca açılan menüde son bildirim ve uygulama widget'ları görüntüleniyor.

Pencere içinde pencere görünümünde de geliştimeler yapılmış. Daha önce belirli Android telefonlarda olan bu özellik, Android'in standart bir parçası haline geliyor.


Tasarımsal anlamda yapılan değişikliklere baktığımızda minimalist dokunuşlar, uygulama simgelerini ister kare ister dairesel yapabilme, daha açık tonlarda kısayol araçları, yenilenmiş ayarlar menüsü ve tasarımı baştan aşağı yenilenmiş kamera uygulamasını görüyoruz.


Android Oreo ve Android Nougat'ın tasarımsal farklılıklarına galeriden ulaşabilirsiniz. Görsellerde Android Oreo sol tarafta, Android Nougat sağda yer alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16431 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android nougat, android oreo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim