Anlık Bildirim

General Mobile ile Android 7.0 Nougat gününe davetlisiniz

Android’in son sürümünü tüm dünyadaki rakiplerinden önce sunarak dikkatleri üzerine çeken General Mobile, Android 7.0 Nougat’ı deneyimlemek isteyenler için ücretsiz etkinlik düzenlediğini duyurdu.
Mobil işletim sistemi Android 7.0 Nougat sürümünün duyurulmasıyla birlikte güncellemeyi tüm dünyadaki rakiplerinden önce sunacağını belirten General Mobile, beklentiler doğrultusunda sözünü tuttu ve 4G ile GM 5 Plus modelleri için güncel işletim sistemini yayınladı.
Açıklamaya göre 26 Ekim Çarşamba günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında İstanbul Profilo AVM’deki mağazada düzenlenecek etkinlikte ziyaretçilerine Nougat versiyonunun yeniliklerinden bahsederek deneyimlemelerini sağlayacak olan General Mobile, ayrıca gün içerisinde gerçekleştirilecek yarışmalarla katılanlara sürpriz hediyeler verecek.
Alt menü başlıklarının kısa bilgilerle donatılması, ses ve bildirimler sekmelerinin iki ayrı başlığa ayrılması, arka planda kurulan güncellemeler, genişletilen bildirim alanı, mesajlara bildirimler üzerinden cevap verebilme ve videoların ekran üzerinde yüzebilmesi gibi öne çıkan bazı özellikleri barındıran Android 7.0 Nougat incelememizi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3682 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android 7.0, general mobile ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim