Anlık Bildirim

Google Play Sesli Kitaplar uygulaması gelişmeye devam ediyor

Google'nin ocak ayı itibariyle Play Stare'da başladığı sesli kitap satışını geliştirmeyi kafaya koymuş. Şirket, sesli kitap deneyimini geliştimek için çalışmalara başladı.
Google Play, satışına başladığı sesli kitaplar için, yer imi, smart resume ve ses hız kontrolü özelliklerini sunduğu bir güncellemenin yanı sıra, aile kütüphanesi özelliğinin kapsamını da geliştirdiğini duyurdu.

Ses hızı kontorlü özelliği sayesinde Play Store üzerinden satın aldığı sesli kitabı dinlemek isteyen kullanıcılar, ses hızı kontrolünü kendi istekleri doğrultusunda ayarlayabilecekler. Kullanıcılar kitabın okunma hızını değiştirmek için oynatma hızına tıklamaları yeterli olacak.

Eklenen yer imi özelli ile; satın aldığınız sesli kitapları dinlemeye ara verdiğiniz yerde, yer imine ekle butonuna basarak, daha sonra kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. 

Smart Resume ismi verilen yeni özellikle. Sesli kitabı dinlerken cümle içerisinde durdurduğunuz taktirde, kaldığınız kelimeden başlamak yerine o cümlenin başına dönerek devam edebilmenizi sağlayacak.

Daha önce aktif olan Aile Kütüphanesi özelliğine de genişletme getirildi. Kullanıcılar satın aldığını sesli kitapları daha önce 3 kişiye paylaştırılabilirken artık 5 kişiye kadar paylaştırılabiliyorlar. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim