Anlık Bildirim

LG Mobile, güncellemeleri hızlandırmak adına "Yazılım Güncelleme Merkezi"ni kurdu

LG Mobile, kullanıcıların geciken güncellemelerle ilgili sorunlarını gidermek ve daha hızlı yazılım güncellemelerini sağlamak adına Güney Kore'de bir "Yazılım Güncelleme Merkezi" kurdu.
LG, Güney Kore'nin başkenti Seul'daki araştırma ve geliştirme kampüsünde bir "Yazılım Güncelleme Merkezi" kurduğunu duyurdu. Merkezin amacı yeni güvenlik yamalarını, yazılım güncellemelerini ve Android sürümlerini, daha hızlı ve zamanında dağıtabilmek. Yeni merkez aynı zamanda LG cihazların daha tutarlı bir kullanıcı deneyimi sunmakla da sorumlu olacak. 
"Yazılım Güncelleme Merkezi" sadece yazılımlar güncellemeleri üzerinde çalışmayacak. Donanım ve yazılımın kararlılığının birbiriyle  uyumluluğunu da sürekli olarak test edecek. Şirket bu doğrultuda akıllı telefonların mevcut olduğu tüm ülkelerde işletim sistemi güncellemelerini daha hızlı bir şekilde sunma olanağını güçlendirmeyi planlıyor.
Konuyla ilgili olarak LG Electronics'in CEO'su Jo Seong-jin,“Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda satış sonrası desteğin hızlanması LG'nin en önemli önceliği olacak.  Kararlı ve tutarlı güncellemeler, LG akıllı telefonların uzun ömürlü ve güvenilir olduğunu müşterilerimize gösterecek." dedi. Merkezin ilk çalışmaları LG G6 modeli için geliştirilecek Android 8.0 Oreo sürümü için olacağı da gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4690 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg mobile, lg akıllı telefon ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim