Anlık Bildirim

OnePlus 6’ya Android 9 Pie güncellemesi geldi

OnePlus, "amiral gemisi katili" olarak anılan cihazı OnePlus 6 için Android 9 Pie ve OxygenOS 9.0 güncellemesi yayınladı. Detaylar için haberimizi okuyabilirsiniz.
OnePlus’ın geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtmış olduğu cihazı OnePlus 6, oldukça başarılı satış rakamları, güçlü donanımsal özellikleri ve bütçe dostu fiyatıyla “amiral gemisi katili” olarak anılıyordu. Kısa zaman önce OnePlus, cihazın Android 9 Pie güncellemesi için testlere başlamıştı. Beta güncellemesi testleri sona erdi ve böylelikle OnePlus 6 resmi olarak Android 9 Pie güncellemesi alarak Android Pie güncellemesi alan ilk cihazlar arasına girdi.
OnePlus 6 için Android Pie güncellemesi; Adaptive Battery özelliği, Gaming Mode 3.0, renk ve tasarım özelleştirmeleri gibi pek çok yenilikle birlikte geliyor. OnePlus cihazlarında Android tabanlı OxygenOS arayüzünü kullanıyor ve bu güncelleme ile OnePlus 6 kullanıcıları OxygenOS 9.0 güncellemesine de kavuşmuş oldular. Android 9 Pie güncellemesine şu an için kısıtlı sayıda OnePlus 6 kullanıcısı ulaşabiliyor ancak çok yakın gelecekte tüm cihazlara dağıtılmış olacağı düşünülüyor.
Şirket ayrıca geçmiş modelleri OnePlus 5T, OnePlus 5, OnePlus 3T ve OnePlus 3 için de Android 9 Pie güncellemesi sözü verdi.

 Cihaz Özellikleri 

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845
Ekran: 6.28 inç, 19:9, 2280×1080 piksel çözünürlük, AMOLED, çentikli ekran
RAM: 6 GB / 8 GB
Depolama: 64 GB / 128 GB / 256 GB
• Grafik Birimi: Adreno 630
Arka Kamera: 16 Megapiksel ve 20 Megapiksel, f/1.7, OIS ( 4K / 60 fps )
Ön Kamera: 16 Megapiksel f/2.0, EIS
Batarya: 3300 mAh
İşletim Sistemi: Android 9 Pie
Bağlantı: Wi-Fi, BT 5.0, NFC, GPS/GLONASS, USB Type-C, 3.5 mm jack
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim