Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A7 (2017) için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Samsung Galaxy A7 (2017) için Android 7.0 Nougat güncellemesi Tayland'da yayınlandı. Türkiye'de de bir iki hafta içinde yayınlanması bekleniyor? İşte Android 7.0 güncellemesi ile ilgili detaylar:

Samsung'un geçtiğimiz Ocak ayında satışa sunduğu orta-üst seviye telefonu Galaxy A7 (2017) için merakla beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Kademe kademe yayınlanacak güncelleme ilk olarak A720FXXU2BQGB kod adlı Tayland cihazları için yayınlandı. Yakın zamanda Türkiye'deki cihazlar için de yayınlanacak.


Android 7.0 güncellemesi ile en yeni Samsung Experience arayüzü, geliştirilmiş AOD ekranı, yenilenmiş Samsung uygulamaları ve Samsung Pass özellikleri geliyor. Bu özelliklerin yanında hız ve güvenlik geliştirmeleri içeriyor.

Güncellemenin Türkiye'deki cihazlar için ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Tahmini 1-2 hafta içerisinde gelecektir. Eğer kullandığınız telefon distribütör garantili değil de ithalatçı garantili bir telefon ise telefonun Tayland çıkışlı olma ihtimali var. Bu durumda Ayarlar> Yazılım güncelleştirme> Güncellemeleri manuel indir seçeneğini izleyerek güncelleştirmeleri kontrol edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30471 kez okundu.
11 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim