Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S4, GFXBench testinde ortaya çıktı

Samsung'un yeni nesil tableti Galaxy Tab S4'ün tanıtımına az bir süre kala GFXBench'de göründü. Birçok teknik detayın yer aldığı listeye göre, bizleri oldukça güçlü bir cihaz bekliyor.
Samsung'un MWC 2018'de tanıtacağı yeni amiral gemisi tableti Galaxy Tab S4'ün özellikleri GFXBench'de listelendi. Geçtiğimiz yıl MWC 2017'de lanse edilen SM-T825 model numaralı Galaxy Tab S3'ün yeni nesili olan Galaxy Tab S4, SM-T835 model numarasıyla kıyaslama platformu GFXBench'de yer aldı.
10.5 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekranın tercih edildiği Galaxy Tab S4, gücünü Qulacomm Snapdragon 835 platformundan alıyor. Adreno 540 grafik birimi ve 4 GB sistem belleğiyle desteklenen tabletin dahili depolama kapasitesi ise 64 GB. 12 MP çözünürlüğünde arka kameranın ve 7 MP çözünürlüklü ön kameranın yer aldığı Galaxy Tab S4, hem ön hem de arka kameradan Full HD video kaydı gerçekleştirebiliyor.  
Ses tarafı AKG imzalı dörtlü hoparlör sistemiyle güçlendirilecek olan tablete, yenilenmiş S-Pen de eşlik edecek. Android 8.0 Oreo işletim sisteminin yüklü olduğu cihazın Galaxy Tab S4 Wi-Fi ve Galaxy Tab S4 LTE olmak üzere iki farklı versiyonla satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim