Anlık Bildirim

Apple, 4K Apple TV için her bir filme 30 dolar isteyebilir

Apple, yeni Apple TV için 4K içerik arşivini genişletmeye çalışıyor ancak film stüdyoları ile fiyatlandırma konusunda anlaşma sağlayamıyor. Stüdyolar, film başına 30 dolarlık fiyat etiketi istiyor.

Apple, 4K Apple TV için her bir filme 30 dolar isteyebilir Tam Boyutta Gör

Apple’ın 12 Eylül’de gerçekleştireceği lansmanda 4K destekli yeni bir Apple TV modeli tanıtması bekleniyor. Yeni Apple TV için içerik arşivi oluşturmaya çalışan firma, son duyumlara göre 4K içerikler için film stüdyoları ile anlaşmakta sıkıntı yaşıyor.

Apple, 4K filmleri hali hazırda HD filmler için biçtiği fiyattan -20 dolara- satmayı istiyor. Hollywood stüdyoları ise 4K filmler için 5 ile 10 dolar arası ek ücret ödenmesini istiyor. Apple ise bu fiyatların rekabete olumsuz etkisi olacağını düşünüyor. Fiyatlandırmada konusundaki görüş ayrılıkları nedeniyle bazı stüdyolar ile anlaşma sağlanamadı.

Netflix’te aylık 12 dolara 4K içerik kütüphanesine erişebilmek mümkün. iTunes’da bir adet 4K filme 30 dolar vermek yerine 12 dolara Netflix aboneliği başlatmak pek çok kişinin aklını çelecek.

Apple'ın en son 2015 yılında çıkardığı dördüncü nesil Apple TV, 1080p 60 fps video oynatabiliyor. Çözünürlük konusunda Amazon Fire TV ve yerel kablo televizyonlar gibi rakiplerine karşı rekabette geri kalıyor.

Yeni Apple TV’de HDR ve 4K desteğinin olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 4K Apple TV'nin Eylül ayındaki Apple etkinliğinde yeni iPhone ve Apple Watch modelleri ile birlikte tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4827 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple tv 4k, apple tv 4k film ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim