Anlık Bildirim

Apple TV'ye bugün Minecraft geliyor

Minecraft çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor. Minecraft'ın Apple TV'ye çıkışı da bugün gerçekleştirilecek. 19.99USD fiyatla satışa çıkacak oyun yedi DLC'yi de içerisinde barındırıyor.
Popüler oyun Minecraft, pek çok platformda kendisine yer buldu ve bulmaya da devam ediyor. Bugün  de  Apple TV için çıkışını gerçekleştirecek. 19.99 Dolarlık fiyatla çıkışını yapacak.

Apple TV'de Minecraft

 Minecraft'ın başarısının altında yatan sebeperden biri de birçok platformda olması olsa gerek. Apple TV için de bugün çıkışını gerçekleştirecek oyun iki önemli özellik olmadan çıkışını yapacak. Minecraft Realms ve Xbox Live desteği. Geliştiriciler ise bu özelliklerin "yakın gelecekte" ekleneceğini belirtiyor. 19.99 Dolar fiyatla çıkış yapacak oyun yedi DLC2yi de içerisinde barındıracak.
 Minecraft, Apple TV için Apple'ın Ekim ayındaki Macbook Pro etkinliğinde Tim Cook tarafından duyurulmuştu. Oyunun nasıl oynanacağı ise açıklanmamış durumda. Oyun her ne kadar çevrimiçi özelliklerden mahrum olarak çıkışını yapacak olsa da oldukça güncel diyebiliriz. Zira geçtiğimiz haftalarda çıkışını yapan "The Ender Güncellemesi"ne de sahip olarak çıkış yapacak. Apple TV uygulamasından satın alabilir ve içeriğe göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim