Anlık Bildirim

iOS için Apple TV Remote uygulaması yayınlandı

Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın bu seneki etkinliğinde görücüye çıkardığı, iOS cihazları kumandaya çeviren kontrol uygulaması Apple TV Remote resmi olarak indirmeye sunuldu.
Geçtiğimiz haziran ayında gerçekleştirilen Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda (WWDC 2016) duyurulan Apple TV Remote, Apple TV’lerin iOS cihazlarla kontrol edilebilmesini mümkün hale getiriyor. Kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan uygulama ile Apple TV’de yapmak istediğiniz neredeyse tüm işlemleri cihazınızın dokunmatik ekranı aracılığıyla gerçekleştirebiliyorsunuz.
İkinci, üçüncü ve dördüncü nesil Apple TV’lerle uyumlu yazılım iOS’un 9.3.2 ve daha yeni sürümleriyle sorunsuz şekilde çalışıyor. Üstelik -henüz ülkemizde kullanılamamasına rağmen- Siri desteğiyle gelen Apple TV Remote dinlemek istediğiniz müzikleri, izlemedik istediğiniz filmleri ya da oynayacağınız oyunları sesli komutlarla çok daha kolay bir şekilde bularak açmanızı, ses seviyesi gibi gerekli ayarları yapmanızı sağlıyor. Fakat bunun için aynı fiziksel kumandadaki gibi uygulamada yer alan mikrofon butonuna basılı tutmanız gerekiyor.
Daha iyi bir oyun deneyimi için jiroskop ve ivmeölçerden yararlanan yazılım böylelikle iPhone'u oyun kumandasına dönüştürerek eğlenceyi katlamayı başarıyor. iOS için Apple TV Remote uygulamasını dilerseniz buradan indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim