Anlık Bildirim

Apple Watch, 2015'ten bu yana 30 milyondan fazla sattı

Strategy Analytics'in yeni raporu ilk olarak 2015'te satışa sunulan Apple Watch'un bugüne kadar 30 milyondan fazla sattığını gösteriyor. Buna rağmen Apple hala Fitbit ve Çinli Xiaomi'nin gerisinde.
Araştırma firması Strategy Analytics'in yeni raporuna göre, ilk olarak 2015'te piyasaya sürülen Apple Watch bu güne kadar 30 milyondan fazla sattı. Apple'ın son çeyrekte dünya genelinde 2.8 milyon adet Apple Watch satması, bir önceki yılın aynı çeyreğinde gerçekleşen 1.8 milyon adetlik sevkiyatın %56 oranında arttığını gösteriyor.
Strategy Analytics, şirketin 2015 yılında 13.6 milyon ve 2016'da 11.6 milyon Apple Watches sevkiyatı gerçekleştirdiğini tahmin ediyor. Bu gönderiler en son rakamlara eklendiğinde satış adedinin 30 milyonu bulduğunu görüyoruz. Şu an toplam satışların tahminen 31.5 milyon adet civarında olduğu belirtiliyor.
Strategy Analytics, bu başarısına rağmen Apple'ın Fitbit ve dünyanın en büyük giyilebilir ürün satıcısı olduğu tahmin edilen Xiaomi'nin arkasında yer aldığını iddia ediyor. Ancak her iki şirketin de daha ucuz aktivite takipçisi sattığını belirtmek gerekir. Araştırma firmasına göre Xiaomi son çeyrekte tahminen 3.7 milyon giyilebilir ürün sevkiyatı yaptı. Fitbit ise aynı dönemde 3.4 milyon cihaz satışıyla bir düşüş yaşamış durumda. Zira şirket geçen yılın aynı çeyreğinde 5.7 milyon rakamını görmüştü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim