Anlık Bildirim

Apple Watch 3'ün çıkış tarihi ve tasarımıyla ilgili bilgiler geldi

Watch 2 ile akıllı saat almayı düşünenleri hayal kırıklığına uğratan Apple, Watch 3 ile yine bekleneni veremeyecek gibi görünüyor. Apple Watch 3 ile ilgili detaylar haberimizde.
Apple Watch 2 çıkmadan önce büyük bir beklenti oluşturmuştu ancak tanıtılmasıyla beraber çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Bunun ana nedeni, önceki modele göre dış tasarımda neredeyse hiç değişiklik olmamasıydı. İşlemci değiştirilmiş, GPS eklenmiş ve daha parlak bir ekran konulmuştu ve bunun dışında bir değişiklik yoktu.
Akıllı saat almayı düşünenler yine Apple tarafında hayal kırıklığına uğrayarak diğer üreticilere dönecek gibi görünüyor. Gelen yeni bilgilere göre Apple Watch 3 ya da tam adıyla Apple Watch Series 3 yine dış yapıda çok az değişiklikle gelecek. Çin'den gelen rapora göre yeni modeldeki en önemli değişiklik batarya süresi olacak.
Gelen raporlara göre Apple Watch 3, Tayvan merkezli Quanta isimli şirket tarafından üretilecek. İlk ve ikinci model de aynı isim tarafından üretilmişti. Bu durum dikkate alınınca, iddialar daha da kuvvet kazanıyor. Quanta ise bu konuda yorum yapmayı reddetti.
Yine aynı rapora göre 3. nesil Apple Watch, 2017'nin 3. çeyreğinde çıkacak. Bu tarihler dikkate alınırsa, Watch 3'ün yeni iPhone ile beraber tanıtılacağı söylenebilir.
Apple Watch 3'te büyük bir tasarım değişikliği olmayacağı iddiası, ilk modelin üzerinden çok uzun zaman geçtiği gerçeği dikkate alınırsa biraz sıradışı bir iddia olarak görünüyor. Yine de Apple'dan böyle bir hamle gelmesi olasılıklar arasında. Belki de donanımı güçlendirip bir de FaceTime için kamera ekleyerek yeni modeli kullanıcılar için yeterince ilgi çekici hale getirirler ve yeni bir tasarıma gerek kalmaz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3610 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple watch 3, apple watch 3 tasarım ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim