Anlık Bildirim

Apple Watch 4 daha büyük bir ekranla gelecek

Apple ürünleriyle ilgili analizleriyle tanıdığımız Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 4'ün %15 oranında daha büyük bir ekran ve daha gelişmiş sağlık izleme yetenekleriyle geleceğini söyledi.
Teknoloji dünyasıyla ilgili güvenilir açıklamalarıyla tanıdığımız KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, bu yılın sonlarında çıkacak Apple Watch Series 4'ün %15 oranında daha büyük bir ekrana sahip olacağını öne süren yeni bir rapor yayınladı.
Kuo, büyük ekranla birlikte Apple'ın yeni akıllı saatinin mevcut Series 3 modelinden daha gelişmiş sağlık izleme yeteneklerine ve daha uzun pil ömrüne sahip olacağını söylüyor. 2015'teki ilk modelinden bu yana aynı formu koruyan Apple Watch'un tasarımının değişmesi akıllı saate ilgi duyanlar için önemli bir yenilik olacak.
Bununla birlikte Kuo, Apple Watch 4'ün daha büyük bir ekranla geleceğini söyledi ancak kasa büyüklüğünün artıp artmayacağını veya Apple'ın mevcut boyutu koruyarak sadece çerçeveleri mi küçültmeyi düşündüğünü söylemedi.

Kasa boyutu aynı kalırken ekran çerçeveleri küçülebilir

Tasarımcı Ben Geskin, Kuo'nun tahminlerine dayanarak yeni saatin nasıl görüneceğini ortaya koyan bir görsel hazırlamış durumda. Geskin'in tasarımı saatin boyutunun değişmeyeceğini ancak çok daha ince çerçevelere sahip olacağını gösteriyor.
Ancak pil ömrü artacaksa, daha büyük kapasiteli pile yer açmak çin saatin kasasının da büyümesi gerekebilir. Kuo, yeni nesil akıllı saatin geri kalanıyla ilgili olarak çok fazla ayrıntıya girmedi ancak yeni tasarım ve ek sağlık sensörlerinin satışlar üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacağını belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3369 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sensör, ming-chi kuo ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim