Anlık Bildirim

Apple Watch Nike+ Edition çok yakında satışta

Apple'ın fitness odaklı yeni akıllı saati Apple Watch 2'nin Nike+ versiyonu 28 Ekim'de satışa sunulacak. 38mm ve 42mm seçenekleri ile Apple Watch 2 modelleri ile aynı fiyattan çıkış yapacak.
Eğer Apple Watch Series 2 almayı düşünüyorsanız ve Nike+ Edition modelini de merak ediyorsanız beklemeniz yakında sona erecek. Apple'ın ürün sayfasını güncellemesiyle birlikte Apple Watch Series 2 Nike+ Edition modelininsatışa sunulacağı tarih belli oldu.

Ne zaman, ne kadara çıkacak?

28 Ekim itibariyle satışa çıkacak olan  Apple Watch Series 2 Nike+ Edition modelinin 38mm ve 42mm versiyonları aynı kasaya sahip Nike+ Edition olmayan modellerle aynı fiyatlandırma ile fotoğrafta da görüle siyah-gri ve yeşil kayışla birlikte satışa sunulacak.
Standart versiyona göre en büyük artısı yazılım olan modelin içerisinde Watch akıllı saati için sporculara özel arayüzler, Nike koşu uygulaması yüklü geliyor. Diğer taraftan spor sırasında daha rahat kullanmanızı sağlayan kayışlar da unutulmamış. GPS, suya dayanıklılık gibi diğer tüm özellikler standart model ile tamamen aynı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim