Anlık Bildirim

Apple Watch Series 3 bugün Türkiye'de satışa sunuldu

Apple'ın birkaç hafta önce tanıttığı Apple Watch Series 3 (GPS), bugün itibariyle ülkemizde 1.649 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Üçüncü nesil Apple Watch'la ilgili detaylar haberimizde...
Apple'ın 12 Eylül etkinliğinde tanıttığı Apple Watch Series 3, bugün itibariyle Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede satışa sunuldu. Üçüncü nesil Apple Watch, akıllı koçluk özellikleri, 50 metre suya dayanaklı tasarım ve göreceli yüksekliği ölçen yeni bir barometrik altimetre ile geliyor.
Apple Watch Series 3’ün biri GPS ve hücresel, diğeri ise GPS özelliğine sahip iki modeli var. Her iki akıllı saatte de yüzde 70 daha hızlı çift çekirdekli işlemci ve yeni bir kablosuz çip bulunuyor. watchOS 4’ten güç alan Apple Watch Series 3, sağlıklı bir yaşam için kullanılabilecek ideal giyilebilir teknoloji ürünlerinden biri olmuş durumda.

Türkiye'de sadece GPS'li model satılıyor

Hücresel özelliğinin watchOS 4 ile birleşmesiyle birlikte Apple Music kullanıcıları 40 milyon şarkıyı doğrudan bileklerinden dinleyebilme olanağına sahip oldular. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), iPhone’dan uzakta olduğunda hücresel özelliğine sorunsuz bir şekilde geçen bir LTE ve UMTS radyoya sahip. Böylece kullanıcılar iPhone olmasa bile internete bağlı kalabildikleri gibi arama yapabilir, mesaj alabilir ve daha fazlasını yapabilirler.
Apple Watch Series 3’ün Türkiye'de sadece GPS özellikli versiyonu satışa sunuldu. Yerleşik hücresel özellikli Apple Watch Series 3 ise henüz ülkemizde satın alınamıyor. Farklı kasa ve kordon rengi kombinasyonlarıyla sunulan Apple Watch Series 3 (GPS) 1.649 TL gibi bir başlangıç fiyatına sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4684 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı saat, giyilebilir teknoloji ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim