Anlık Bildirim

Apple Watch Series 3 için dairesel tasarım iddiası

Uzun süredir Apple Watch akıllı saati için gündeme gelen dairesel tasarım iddiaları bu kez gerçeğe dönüşebilir. Firmanın dairesel tasarımı denemeye başladığına dair ciddi sızıntılar var.

Apple’ın giyilebilir cihaz pazarındaki tek ve en büyük silahı olan Apple Watch için yeni serinin zamanı geldi. Apple Watch Series 3 yine sonbahar dönemlerinde tanıtılacak. Bu kez tasarımda önemli bir değişiklik yaşanabilir.

Dairesel anlayış

Kaynaklara göre Apple Watch Series 3 ile birlikte uzun süredir beklenen dairesel tasarım karşımıza çıkabilir. Aslında iddia ilk olarak Series 2 ile gündeme gelmişti ancak Apple geleneksel tasarımına devam etmişti. Şimdi daha güçlü bir şekilde dile getiriliyor.

Akıllı saatlerin dörtgen tasarımları, tüketici tarafından benimsenmesinin önündeki engellerden birisi olarak görülüyordu. Klasik saatlerin dairesel tasarımı nedeniyle tüketici dörtgen tasarımlara biraz yadırgayarak bakıyordu. Pazarda ilk olarak Motorola dairesel tasarımı benimsemişti. Sonrasında Samsung, Alcatel, Pebble gibi pek çok firmada dairesel tasarımlar gördük.

Apple Watch için dairesel bir tasarım tüketiciler tarafından da sürekli talep edilen bir konu. Apple’ın da bu plan üzerinde değerlendirmeler yaptığı bir süredir dile getiriliyordu. Belki bu kez çok farklı bir Apple Watch karşımıza çıkabilir.

Apple Watch Series 3 için diğer bir iddia LTE desteği ile gelecek olması. Böylece bildirimleri alma ve sosyal medya üzerinden mesajlaşma için iPhone bağlantısına ihtiyaç olmayacak. Bu noktada sesli görüşme için Apple nası bir yol izleyecek bilinmiyor. Genelde LTE desteği olan diğer akıllı saatler telefona ihtiyaç olmadan sesli görüşme yapabiliyordu. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim