Anlık Bildirim

Apple Watch için kameralı kayış CMRA satışa çıkıyor

Apple Watch akıllı saati için zaman zaman ilginç ürünler ortaya çıkıyor. Hem ön hem de arka kamerası olan CMRA adındaki ilginç kayış aksesuarı bunlardan birisi.

Apple Watch akıllı saatinde fotoğraf çekmek isteyen meraklılara yönelik geliştirilen kameralı kayış CMRA satışa çıkıyor. İndirimli ön sipariş sürecinde bulunan CMRA gelecek yıl itibariyle dağıtıma başlayacak.

Her Şey Kayışta

Apple Watch saatinde herhangi bir kamera olmadığı için CMRA kayışı kullanarak buna çözüm bulmuş. Kayışın saate yakın olan kısmında 2MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası yer alıyor. İleriye yani bilek kemiğine doğru ise 8MP çözünürlüğünde bir Sony sensör konumlanmış. Kendi uygulaması ile kameralardan fotoğraf çekebiliyorsunuz. Ayrıca HD kalitede video da kaydedebiliyor.

CMRA üzerinde 8GB depolama kapasitesi mevcut. İster çektiğiniz fotoğrafları anında isterseniz de sonradan iPhone’a aktarabiliyorsunuz. Bataryası tek şarj ile 100 fotoğraf veya 30 dakika video çekimine imkan tanıyor. Kayışta WiFi ve Bluetooth 2.1 bağlantıları da bulunuyor.

Ürün ile birlikte manyetik bir şarj istasyonu da geliyor. İstasyon hem kayışı hem de saati şarj edebiliyor. Ayrıca sahip olduğu dahili batarya sayesinde hareket halindeyken de şarj etme imkanınız var. CMRA indirimli olarak 169$ fiyat etiketine sahip. Daha sonra fiyat 249$ olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim