Anlık Bildirim

Apple, watchOS 4'ü sahneye çıkardı

Apple, bu yılki Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın açılışında Apple Watch akıllı saatlere hayat veren watchOS'un yeni versiyonunu tanıttı. İşte watchOS 4 işletim sisteminin tüm detayları...
Yıllık geleneksel Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı WWDC 2017, San Jose'deki açılış konuşmasıyla başladı. Cupertino merkezli teknoloji devi ilk olarak yeni watchOS 4'ü duyurdu. Apple Watch için geliştirilen yeni işletim sisteminin en önemli noktalarından biri Siri ile entegre olarak gelmesi.
Şirket böylece kullanıcıların bileğine bir sesli asistan getirdiğini iddia ediyor. Yeni watchOS 4, geliştiricilere Pazartesi gününden itibaren önizleme formunda sunulacak ve bu sonbaharda tüm kullanıcılara bir yükseltme olarak gelecek.
WatchOS 4 güncellemesini duyuran Kevin Lynch, yeni sürümün kullanıcıların görmek isteyebilecekleri bilgileri otomatik olarak gösterecek şekilde geliştirildiğini vurguladı. Şirket ayrıca yeni Siri Watch Face'i tanıttı. Siri tabanlı saat yüzü ile kullanıcılar bileklerini her kaldırdıklarında makine öğrenimi sayesinde yeni bilgiler görecekler. Etkinlikte Apple, aynı zamanda yeni Apple Watch dock'u da sergiledi.
Apple, Siri Watch Face'in dışında, daha az bilgi ve daha fazla grafik seven kullanıcılar için "Kaleidoscope Face" de dahil olmak üzere iki yeni saat yüzü daha duyurdu. Mickey ve Minnie Watch yüzlerinden sonra, Apple şimdi Woody, Jessie ve Buzz Watch yüzleri gibi Toy Story karakterlerine sahip.
watchOS 4, fitness meraklıları için ulaşılan her hedefte kutlama animasyonları ile kişiselleştirilmiş Aktivite bildirimleri sunacak. Şirket, yüzme, yüksek yoğunluklu ara egzersiz gibi görevler için Workout algoritmalarını geliştirdiğini ve artık tek bir oturumda birden çok egzersizi de desteklediğini belirtti.
İşletim sistemi ayrıca bu sonbaharda satışa sunulacak olan Apple Watch uyumlu spor ekipmanları ile NFC üzerinden çift yönlü veri senkronizasyonu da sağlayacak. WatchOS 4, AirPod deneyimini büyük ölçüde iyileştirecek yeni bir Müzik uygulamasına sahip oluyor. Böylece Apple Müzik tarafından önerilenler de dahil olmak üzere birden fazla çalma listesini senkronize edebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim