Anlık Bildirim

Bu yıl Apple Watch serisinin üçüncü neslini tanıtmaya hazırlanan Apple, akıllı saatinin özellikle sağlık takibi konusunda sektörün en iyisi olması için çalışıyor. Bugüne kadar farklı sağlık kuruluşları ile ortaklıklar yapan firma, platformunu önemli bir yere getirmeyi başardı. Bunun yanında küçük girişimleri satın alarak altyapıyı da geliştirmeye uğraşıyor.

Uyku sağlığı önemli

Firmanın bünyesine kattığı son girişim Beddit oldu. 2007 yılında faaliyete başlayan Beddit, uyku takibi odaklı donanım ve yazılım geliştiriyor. Firmanın yatağa serilen ve hedef odaklı uyku sağlığı analizi yapılan cihazı oldukça beğenilmişti. Bu beğeni Apple’ın da dikkatinden kaçmadı.

Beddit faaliyetlerine normal bir şekilde devam edecek ancak topladığı veriler Apple’ın kullanım sözleşmesi altında kullanılacak. Satın almanın bedeli firma tarafından açıklanmadı.

Apple’In Beddit teknolojilerin iOS 11 veya watchOS 4 sürümünde kullanmasını beklemek biraz hayalcilik olur. Muhtemelen bir sonraki sürümlerde iOS cihazlarının ve Apple Watch saatlerinin çok daha doğru uyku sağlığı takibi yaptığını görebileceğiz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim