Anlık Bildirim

Yeni Apple Watch iki farklı modelle gelebilir

Son dönemde genellikle iPhone 7 ile anılan Apple’ın akıllı saatine dair ilk bilgiler gelmeye başladı. Raporlara göre Apple Watch 2, iki farklı modelle bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek.
Önümüzdeki ay içerisinde yeni nesil akıllı telefonu iPhone 7'yi tanıtması beklenen Apple’da tüm dikkatler bu yöne çevrilmiş durumda. Cihaz hakkında ortaya atılan iddialar, sızdırılan videolar ve fotoğraflar derken teknoloji devinin bir diğer ürünü Apple Watch’un adını ise neredeyse hiç duymadık. Öyle ki piyasaya çıkmasının zerinden önemli bir zaman dilimi geçmesine rağmen saatin geleceğine dair belirsizlikler halen devam ediyor.
Apple hakkındaki isabetli tahminleriyle tanınan KGI güvenlik şirketi analistlerinden Ming-Chi Kuo, merakla beklenen Apple Watch 2'ye dair yayınladığı yeni raporunda cihaz hakkındaki ilk detayları paylaştı. Buna göre Apple Watch 2, standart ve gelişmiş sürüm olmak üzere iki farklı modelle gelecek. Gelişmiş versiyonda ileri seviye işlemci, GPS, barometre ve daha ince ekran olacağı iddia ediliyor. Diğer versiyonda ise önemli donanım yenilikleri yer almazken sadece ufak çaplı bazı iyileştirmelerin yapılacağı ve fiyatının daha uygun olacağı belirtiliyor.
Elde edilen diğer bilgilere göre daha uzun kullanım süresi sunacak Apple Watch 2'de bu yüzden batarya boyutunun artacağı, yani beklentilerin aksine akıllı saatin ebatlarında küçülmeye gidilmeyeceği dile getiriliyor. Ayrıca LTE teknolojisi için 2017'yi beklememiz gerektiğini düşünen Kuo, kapsamlı bir tasarım değişikliğinin ise 2018'den önce gerçekleşmeyeceğine inanıyor. Bu yılın ikinci yarısında satışa çıkması tahmin edilen saatin önümüzdeki ay iPhone 7 ile birlikte duyurulma ihtimalini de göz ardı etmemek gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim