Anlık Bildirim

Yeni nesil Apple Watch dahili LTE modemle geliyor

Yayınlanan yeni bir rapor, Apple Watch 3 Serisi'nin dahili bir LTE modeme sahip olacağını ortaya koydu. Akıllı saat böylece internete bağlanmak için bir iPhone gerektirmeyecek.
Bloomberg editörü Mark Gurman, bir sonraki Apple Watch'un dahili bir LTE modeme sahip olacağını söyledi. Apple'ın bu hamlesi bir yenilik gibi lanse edilse de rakipleri tarafından zaten hayata geçirilmiş durumda. Samsung ve diğer şirketler halihazırda LTE bağlantısına sahip akıllı saatler sunuyor.
Rapora göre, LTE modem yongalarını Intel tedarik edecek. Böylece kullanıcılar yerleşik hücresel bağlantı ile iPhone taşımaya gerek kalmadan internete bağlanabilecekler. Apple, operatörlerle LTE destekli Apple Watch satmaları için görüşmeler yapıyor. Şirketin yeni Apple Watch 3 Serisi'ni LTE ve LTE'siz olmak üzere iki varyant olarak sunması bekleniyor.
Üçüncü nesil Apple Watch yeni bir tasarım ve form faktörüyle gelebilir. Henüz doğrulanmış olmasa da bu yönde söylentiler var. Apple Watch, Apple için henüz büyük bir gelir kaynağı değil ancak CEO Tim Cook tarafından yapılan son açıklamaya göre, en çok satan akıllı saat olmuş durumda. Strategy Analytics'in son raporuna göre ilk olarak 2015'te satışa sunulan Apple Watch bugüne kadar 30 milyondan fazla sattı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim