Anlık Bildirim

Araç içi çok amaçlı ekran ; Rosen Clearview A10

Toplu taşıma teknolojileri ne kadar gelişirse gelişsin hiç biri insanların özel araç almarını engelleyemezler. Özel araçlar çoğu zaman bir noktadan diğerine en hızlı yolculuğu sunmasalarda bir çok toplu taşıma aracından daha eğlenceli bir yolculuk sundukları kesin. Arabamızda toplu taşıma araçlarında olmayan kendi özel müzik sistemimiz ve özgür bir alanımız var.

Müzik sistemleri bir çoğumuz için araç içinde eğlenceli vakit geçirmemize yetsede uzun yolculuklarda sadece müzik dinlemek yetmiyor. Aslında uzun yolculuklarda en iyisi film izlemek olur yada oyun oynamak herhalde... Bir DVD film en az 1 saat 30 dakika sürüyor, üç (3) filmle 4 saatden fazla bir zamanı eğlenceli bir şekilde atlatabilirsiniz.

Rosen Clearview A10, aracınızın tavanına monte edebileceğiniz ve basit bir oyun konsolu, DVD / MP3 çalıcı, FM radyo olarak kullanabileceğiniz 10.2'' lik 16.9 ekrana sahip olan oldukça marifetli bir araç sistemi. Her ne kadar sürücü görüntülü sistemlerden yolculuların ve kendi güvenliği için yararlanamayacak olsada arka koldukta oturanlar için Rosen Clearview A10 tam bir eğlence merkezi.

Rosen Clearview A10 ile içerisindeki arcade oyunlarını ( Pac Man, Dig Dug, Rally X, Bosconian and Galaxian) sistemin yanında gelen gamepad ile oynayabilir yada sürücünün ilgisini dağıtmak istemiyorsanız yine infrared kullananarak sistemle kablosuz olarak haberleşen kulaklıkları kullanarak sesi istediğiniz kadar açarak film,müzik yada oyun keyfinizi özelleştirebilirsiniz. Infrared teknolojisi ışıkla iletişim kurduğundan araya engeller girdiğinde etkisiz kalmakta, fakat araç içinde sistemle aranıza herhangi bir cismin girmesi oldukça zor olduğundan herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Sistemin bütün fonksiyonları üzerine yerleştirilmiş olan kontrol panelinden kontrol edilmekte, sistemle beraber herhangi bir uzaktan kumanda cihazı gelmiyor.

Rosen Clearview A10, DVD film oynatma, MP3 müzik dosyalarını çalabilme, FM radyo ve basit oyunlar içeren oyun konsolu özellikleri yanında ayrıca istenirse pakete ek olarak alınacak TV tuner ile araç içinde TV izleme keyfinide kullanıcılara yaşatabilmekte. 130 derece görüş açılı 10.2 in.lik 16:9 formatındaki LCD ekran büyüklük olarak oldukça yeterli. 37.5 x 30,9 x 7,1 cm boyutlarındaki sistem 2,9 kg ağırlığında. Ekranının katlanabilir olması araç içerisinde kullanılmadığı zamanlar kötü görüntüyü engelleyecektir.

Rosen Clearview A10 aslında mini van yada jip tarzı geniş yapılı araçlarda daha rahat kullaılacaklardır. Normal binek araçlarda tavan alcaç olduğundan ve ön koldukların baş yüksekliklerinden dolayı tam ortaya yerleştirilecek olan sistem, ekranı açık durumdayken sürücünün dikiz aynasından arkayı görmesini engelleyeceğinden sürüş emniyeti açısından sakınca yaratacaktır.

Yurtdışı satış fiyatı 1400$ olan Rosen Clearview A10, araçlarına modifiye yapmayı sevenlerin ve ailecek yolculuk yapanların ilgisini oldukça çekecektir. Uzun yolculuklar sırasında çocukların idaresi zor olduğundan arka koltukta küçükler DVD oynatıcıya yerleştirilmiş cizgi filmi kablosuz kulaklıkları ile kimseyi rahatsız etmeden sessizce izlerlerken ön tarafta anne ve baba istedikleri müziği dinleyerek rahat bir yolculuk yapabilirler. Ayrıca cihazın içerisinde gelen beş (5) adet arcade oyununu sıkıcı bulanlar, sistemde bulunan komposit video girişlerini kullanarak kendi oyun konsollarını bu ekrana bağlayabilirler. Sistemle birlikte iki (2) adet kablosuz kulaklık, bir (1) adet gamepad verilmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim