Anlık Bildirim

Art Lebedev OLED teknolojili tuş takımının isimini değiştirdi

Art Lebedev OLED teknolojili tuş takımının isimini değiştirdi

Rus tasarım stüdyosu Art Lebev özellikle Optimus Maximus ismini verdiği, 1500$'lık klavye ile ses getirmeyi başarmıştı. OLED teknolojisinin kullanıldığı özelleştirilebilir yapıdaki Optimus Maximus modelinden sonra firmanın Optimus Pultius isimli yeni tuş takımına yönelik detaylar da gelmeye devam ediyor.

Optimus Maximus ile benzer şekilde OLED teknolojisinin kullanıldığı, ikon atanarak özelleştirilebilen tuşlar ile donatılan Optimus Pultius, üst modelden farklı olarak standart bir klavyeden öte kompakt yapısıyla, yardımcı tuş takımı olması için hazırlandı. Yapılan resmi açıklamaya göre, 15 adet özelleştirilebilir tuşa sahip olan Optimus Pultius modeli için Art Lebedev isim değişikliğine gitti.

Optimus Paltius isimli özelleştirilebilir tuş takımı, çalışmaları bittikten sonra pazara Optimus Aux ismi ile giriş yapacak. Sürekli kullanılan programlara, tek tuşla hızlı erişim olanağı sağlayacağı belirtilen tuş takımının özellikle Final Cut Studio uygulamasıyla çalışan profesyoneller için kullanışlığı olacağı belirtiliyor.

Ekstra güç girişine gereksinim duyan ve üzerinde çift USB portu barındıran Optimus Aux'un, Optimus Maximus ile aynı prensipler ekseninde hazırlandığı ifade ediliyor. Mevcut bilgilere göre gelecek yılın ilk aylarında kullanıma sunulması beklenen Optimus Aux için henüz herhangi bir fiyat telaffuz edilmiş değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim