Aselsan Haberleri

Etiket
Son dakika aselsan haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), aselsan hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
21 VİDEO 298 HABER 17 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 5 İÇERİK

Aselsan Son Dakika Haberleri

Güncel Aselsan Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika aselsan haberleri de dahil olmak üzere aselsan ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 21 video, 17 galeri ve 260 adet aselsan haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 15 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

aselsan İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel aselsan haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Aselsan Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni aselsan haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son aselsan haberlerini okuduktan sonra, Savunma Sanayi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Aselsan Hakkında

Askerî Elektronik Sanayi ya da kısaca ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin askerî haberleşme ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla 1975 yılında kurulan Ankara merkezli savunma sanayisi şirketi.

Kuruluş yıllarından bu yana ileri teknolojiye dayalı olarak, programlı bir şekilde müşteri ve ürün yelpazesini genişletmiş olup, bugün modern elektronik cihaz ve sistemler geliştiren, üreten, tesis eden, pazarlayan ve satış sonrası hizmetlerini yürüten entegre bir elektronik sanayii kuruluşu haline gelmiş ASELSAN, farklı yatırım ve üretim yapısı gerektiren proje konularına bağlı olarak Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Grup Başkanlığı (HBT), Savunma Sistem Teknolojileri Grup Başkanlığı (SST), Radar Elektronik Harp İstihbarat Grup Başkanlığı (REHİS), Mikroelektronik, Güdüm ve Elektro-Optik Grup Başkanlığı (MGEO) olmak üzere dört ayrı grup başkanlığını yapısında bulundurmaktadır. Ankara'da Macunköy, Akyurt, Gölbaşı ve Teknokent'te yerleşik dört ayrı tesiste üretim ve mühendislik faaliyetlerini sürdürmekte olan ASELSAN'ın Genel Müdürlüğü Ankara, Macunköy'de bulunmaktadır.

Aselsan hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim