Anlık Bildirim

Asus'dan oyuncular için 2 ms tepki süreli ve 2+1 ses sistemli yeni LCD

Geçtiğimiz yıllar içerisinde uzun süre güçlü ve stabil anakartları ile popüler olan daha sonra diğer donanım ve çevre birimlerin üretiminede başlayan Asus, kaliteli ürünleri ile oldukça dikkat çekiyor. Özellikle son zamanlarda ürettiği tasarımları oldukça hoş olmasının yanında, performansları ile de pek çok kimseyi mutlu eden Asus'un LCD monitörlerine bir yenisi daha ekleniyor; PG191. Asus'un baştan sona oyuncuları düşünererek hazırladığı bu yeni 19 inc'lik LCD, güçlü özellikleri ile oldukça ilgi çekici.

Asus'un yeni LCD monitörü PG191'in ilk dikkat çeken özelliği 2 ms olan tepkime süresi. Asus belki bu monitör ile 2 ms tepkime süresine sahip LCD monitör çıkaran ilk firma olmadı ama şuan dünyanın en hızlı birkaç LCD monitöründen biri olma durumunda. 2 ms tepkime süresi'nin yanı sıra bu monitöre eklenen TraceFree teknolojisi sayesinde, ses azaltıcı devreler ile tepki süresini tüm griden griye ideal bir seviyede düşürerek hareketli görüntülerde yüksek resim kalitesi sunuyor. Bu sayede televizyon yayınları ve diğer film, dvd vb... uygulamlarda da monitörün başarımı oldukça iyi olduğu vurgulanıyor. Yeni PG191 1280x1024 çözünürlük oranına sahip. Ürünün kontrast oranı 800:1 olmakla birlikte 320cd/m2 parlaklık değeri bulunmakta.

Asus'dan oyuncular için 2 ms tepki süreli ve 2+1 ses sistemli yeni LCD

Asus'un bu yeni LCD monitörü'nün en dikkat çekici özelliği ise üzerinde barındırdığı 2+1 ses sistemi. Günümüzde birçok LCD monitörde dahili speakerlar bulunuyor ama Asus'un bu yeni PG191'indeki ses çözümü gerçekten şimdiye kadar ki en başarılı birkaç çözümden biri. Özellikle 2+1 olan ses çözümündeki subwoofer LCD monitör'ün arkasına oldukça iyi adapte edilmiş. Monitör üzerindeki 2+1'lik ses sisteminin speakerları 10 watt subwoofer'da 15, toplamda ise 35 watt'lık güce sahip. Ayrıca monitördeki speaker'ların SRS Labs'ın geliştirdiği Flagship TruSurround XT audio teknolojisine tam destek vermekte. Speakerlar oyunlarda sesi emüle edip sanal 5.1 ve 6.1 kanal ses efektleri sağlayabilmekte. Ayrıca Asus PG191 üzerinde 1.3 megapixellik bir dahili kamerada bulunmakta ve bu sayede video-konferans yapılabilmekte. Asus PG191, ses ve video için kullanıcılarına iki ayrı kategoride 5'er farklı mod sunmakta. Görüntü mod'ları olarak; standart, game, theatre, scenery ve night. Ses mod'ları ise standart, first person shooter games, RPG games, theatre ve music. Bu opsiyonlar monitör'ün kullanımını oldukça zevkli bir hale getirdiği Asus tarafından söylenmekte.

Monitör üzerinde ayrıca 3 adet USB 2.0 çıkışıları bulunmakta ve monitör DVI-D ile D-SUB girişlerini desteklemekte. Asus'un yeni LCD monitörü PG191'in fiyatı ve satış tarihi konusunda şuan için resmi bir bilgi bulunmamakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim