Anlık Bildirim

Asus'tan sunuculara özel anakart: P5M2-E/4L

Anakart dünyasının lider firmalarından biri olan Asus, kaliteli ve yüksek performanslı masaüstü anakartlarının yanı sıra sunucu ve iş istasyonlarına yönelik anakart çözümleri de hazırlmakta. Bu noktada firma sunuculara özel olarak hazırladığı yeni anakartı P5M2-E/4L'yi duyurdu. Asus yeni modeli P5M2-E/4L ile özellikle müşterilerine sunduğu Quad-LAN "Teaming" teknolojisi ile %390 daha hızlı veri iletimi sağlamayı hedefliyor.
Asus yeni anakartı ile 1066MHz FSB'ye sahip Core 2 Duo/Quad ile Xeon 3x00-serisi işlemcilere destek verebiliyor. 3 farklı versiyonu bulunan yeni serinin en önemki özelliklerinden biri olarak yukarıda da bahsettiğimiz gibi anakart üzerinde yer alan 4 adet gigbait ethernet portu gösterilmekte. Ek olarak anakart üzerinde 8 adet SATA konnektörü olduğunu da belirtelim. ICH7R köprüsü ile gelen anakart Windows altında RAID 0, 1, 10 ve 5, Linux altında ise 0, 1 ve 10 desteği sunuyor.
3 modeli olduğunu belirttiğimiz serinin en üst modeli MCH 3010 diğer iki model ise MCH 3000 yongasını kullanıyorlar. Entegre olarak 32MB belleği olan XGI Z7 grafik çözümüne sahip olan anakart, 2 adet PCIe slotuna ve 3 adet tipik PCI slotuna sahip. Pasif soğutma ile gelen anakartlar ayrıca IDE desteği de sunuyorlar. Fiyat konusunda ise şimdilik net bir bilgi bulunmuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim