Anlık Bildirim

Asus'un Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarı göründü

Asus'un Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarı göründü

Yaz döneminin merakla beklenen yapımlarından Transformers: Revenge of the Fallen filminin beyaz perdeye gelmesiyle birlikte filme özel ürün ve aksesuarlar da gün ışığına çıkıyor. Donanım dünyasının önde gelen oyuncularından Asus da Transformers'ın ikinci filmi için hazırladığı yeni dizüstü bilgisayar modelini gün ışığına çıkardı. Asus'un Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarı, firmanın oyuncular ve performans tutkunları için kısa bir süre önce duyurduğu G60 modelini baz alıyor.

15.6-inç boyutunda Full HD panele sahip olan dizüstü bilgisayar, Intel platformunu temel alıyor ve dört çekirdekli Core 2 Quad işlemci ile geliyor. Ekran kartı olarak Nvidia'nın en güçlü mobil grafik çözümlerinden birisi olan GeForce GTX 260M'in kullanıldığı dizüstü bilgisayarda ayrıca "Turbo Buton" teknolojisine yer verildiği de açıklandı. Tahmin edilebileceği üzere bu özellikle ile kullanıcılar sadece tek bir butona basarak işlemci frekansını otomatik olarak arttırabiliyorlar.

Asus'un Paramount ile iş birliğine giderek hazırladığı Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarın hacimli üretime girmesi ise en azından mevcut bilgilere göre şimdilik söz konusu değil zira dizüstü bilgisayarın yurt dışında filme bilet alan sinema severlerden birine hediye olarak verileceği söyleniyor.

Asus'un Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarı göründü

Asus'un Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarı göründü

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9303 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, dizüstü bilgisayar ve
2 etiket daha Notebook laptop
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim