Anlık Bildirim

B&O ilk 48 inçlik OLED televizyonu için LG ile iş birliği yaptı

Oturma odaları için tasarlanan Beovision Contour 4K televizyon modeli; alt kısmındaki ses modülünde toplam 11 adet sürücü ve 1 adet 50W amplifikatör barındırıyor.

B&O ilk 48 inçlik OLED televizyonu için LG ile iş birliği yaptı Tam Boyutta Gör

Ses teknolojileri konusunda uzmanlaşmış olmasına rağmen bir süredir televizyon pazarının da nabzını yoklayan Bang & Olufsen; ilk 48 inçlik OLED televizyonu için LG Display ile dirsek temasına geçti.

Beovision Contour özellikleri ve fiyatı

Beovision Contour adındaki 48 inçlik 4K televizyon firmanın bu boydaki ilk OLED modeli oldu. Paneli LG’den tedarik eden firma küçük boyutlu odalarda veya mutfakta kullanılabilecek tarzda bir tasarım hazırlamış. Bundan önce firma salon veya geniş odalar için büyük boyutlarda televizyonlar geliştirmişti. 

Beovision Contour görünüm anlamıyla aslında geniş bir kitleye hitap edemeyebilir zira televizyonun alt kısmında oldukça geniş bir hoparlör modülü yer alıyor. Geleneksel olarak televizyonların ses sistemlerini saklayan tasarımları daha makbul oluyor. Televizyon orta ve kısa boy stand modlarının yanı sıra duvara monte aparatlarına da sahip. 

Televizyon Dolby Atmos ve Dolby TrueHD ses profilleri ile birlikte geliyor. Yine Vision IQ, HDR10 ve HLG görüntü teknolojileri mevcut. LG Web OS 5.0 televizyonun akıllı kısmını oluşturuyor. Bluetooth 4.2 ve HDMI üzerinden de bağlantı sağlanabiliyor.

B&O ilk 48 inçlik OLED televizyonu için LG ile iş birliği yaptı Tam Boyutta Gör

Ses ssitemi ise firmanın Stage ses teknolojisinden faydalanıyor. 4 adet 4 inçlik bass sürücüsü, 4 adet 1.5 inçlik orta mesafe sürücü ve 3 adet .075 inçlik tweeter 50W’lık bir amplifikatör ile desteklenmiş. Böylece toplamda 11 sürücü ve 1 amplifikatör oluyor. Televizyon bekleme modunda iken Chromecast, Beolink Multiroom ve Airplay 2 ile müzik yayını da yapabiliyorsunuz.

Beovision Contour modeli 5700 Avro gibi oldukça tuzlu bir fiyatla geliyor. Tek parça alüminyum uzaktan kumandası ise 300 Avro olarak ayrı satılacak. Ürün en erken Şubat 2021 tarihinde piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim