Anlık Bildirim

BBC iPlayer aylık 100 Milyon içerik oynatma barajını aştı

BBC iPlayer Geçtiğimiz Aralık ayında 100 Milyon barajını geçti.

 

BBC iPlayer aylık 100 Milyon barajını aştı Tam Boyutta Gör

 

Dünyadaki önemli yayın organlarından BBC'nin, radyo ve televizyon yayınları sunduğu iPlayer hizmeti yaklaşık 3 yıllık tarihinde önemli bir başarıya imza attı. iPlayer, kurulduğu 2007 yılından beri ilk defa geçtiğimiz Aralık ayında, bir aylık süre içinde, 100 Milyon içerik oynatma sayısına ulaştı. Aynı ayın son haftasında kaydedilen verilere göre yine en iyi haftasını geçiren iPlayer, TV programları için 17,3 Milyonluk bir içerik oynatım sayısına ulaştı.

iPlayer'ın bu başarısında taşınabilir cihazlar ve oyun konsollarında bulunan iPlayer uygulamalarının katkısı yadsınamayacak kadar büyük. BBC'nin açıklamalarına göre Kasım 2009'dan beri gerçekleşen %74'lük artışta, iPlayer'a gelen içerik isteklerinin sekizde biri Sony PS3 ya da Nintendo Wii'den geliyor.

BBC'nin geleceğin medya ve teknolojilerinden sorumlu yöneticisi Erik Huggers, 100 Milyon barajının geçilmesini 2010 yılı için çok iyi bir başlangıç olarak gördüğünü belirterek, bu başarının, insanların iPlayer'da favori programlarını takip etmesini kolay bulduğunu gösterdiğini ekledi.

Görüntülü içeriklere İngiltere dışından ulaşılamayan iPlayer'da, diğer ülkelerden sadece radyo yayınlarına ulaşılabiliyor. Siteye buradan giriş yapabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim