Anlık Bildirim

Binance FLOW’u listeledi

Binance yeni bir kripto parayı borsaya ekledi. Merkeziyetsiz blockchain projesi Flow'un coini FLOW, bugün itibariyle Binance'e eklendi.

Binance FLOW’u listeledi Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance, bugün Twitter üzerinden yaptığı duyuruda FLOW’u listediğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, Binance, FLOW/BTC, FLOW/BNB, FLOW/BUSD, FLOW/USDT çiftleri için alım satımı başlattı. FLOW için çekim işlemleri ise 31 Temmuz saat 16.00'dan sonra başlayacak.

Binance son zamanlarda aldığı kararlarla oldukça konuşuluyor. Ülkelerin düzenlemeleri ile zor zamanlar yaşayan Binance, yeni düzenlemelere gidiyor. KYC’yi tamamlamayan kullanıcıların işlem limitlerini kısıtlaması ve marjin işlemlere getirilen sınırlamalar bunlardan bazıları. 

Flow Nedir?

Flow, merkeziyetsiz bir Blockchain projesidir. Yeni nesil, oyun ve uygulamaların verilerini Blockchain teknolojisi ile birleştirebilecekleri bir platform amaçlamaktadır.

Ağın yerel kripto parası ise FLOW’dur. Blockchain ağındaki validatörlerin ücreti için de kullanılabilen FLOW, Ekim 2020’de halka açık şekilde arz edildi. Fiyatı geçen Nisan'da 42 dolar ile ATH yapan FLOW, haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 23,13 dolardan işlem görmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim