Anlık Bildirim

Bitcoin 31 bin dolar altına indi, Saylor McDonalds paylaşımı yaptı

Günlerdir düşmeye devam eden Bitcoin fiyatı yatırımcıların da psikolojisini bozdu. Kurumsal patronlar ilginç paylaşımlar yaparken yatırımcı da eli kolu bağlı bekliyor.

Bitcoin Tam Boyutta Gör

Yeni tarihi zirvelere ulaşması beklenirken global piyasalardaki endişeler ve sarsıntılar nedeniyle Bitcoin fiyatı adeta serbest düşüşe geçti. Kırmaz denilen destekleri birer birer kıran Bitcoin fiyatı iki yıldır verdiği ne varsa almak üzere. 

Bitcoin fiyatı çakıldı

Cuma günü 35500$ seviyelerine iğne atan Bitcoin fiyatı burada toparlayamayınca erken saatlerde 33 bin dolar altına sarkmıştı. Gün içerisinde de vadelilerde 30800$ seviyesine kadar geriledi. 

Microstrategy, El Salvador ve Tesla gibi kurumsal yatırımcıların ortalamalarına kadar düşen Bitcoin fiyatı nedeniyle ilginç paylaşımlar gelmeye başladı. Binance patronu CZ düşüşü Anneler Günü için kripto para satıp hediye alanlara bağlarken büyük düşüşlerin adamı olarak ünlenen Michael Saylor da McDonalds paylaşımı yaptı. 

Son dönemde özellikle kripto para piyasasında para kaybedince McDonalds restoranlarında iş bulmak şeklinde bir espri popüler olmuştu. Saylor da bu denli kayıptan sonra kendisini McDonalds’ta çalışırken hayal etmiş. Görünen o ki düşüş derinleşirse yatırımcıların psikoloisi de bozulacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim