Anlık Bildirim

Brightness Intelligence İle BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ itopya.com’da!

BenQ’nun, Brightness Intelligence (Parlaklık Zekası) teknolojisine sahip MOBIUZ EX2510S monitörü şimdi bizimle. 165Hz yenileme hızına, 1ms MPRT 2 ms GtG tepkime süresi, 24.5” IPS panel teknolojisine

BenQ’nun, Brightness Intelligence (Parlaklık Zekası) teknolojisine sahip MOBIUZ EX2510S monitörü şimdi bizimle. 165Hz yenileme hızına, 1ms MPRT 2 ms GtG tepkime süresi, 24.5” IPS panel teknolojisine, 400nit parlaklık değerine sahip LED arka aydınlatmalı BenQ EX2510S MOBIUZ, ITOPYA.COM web sitesi ve mağazalarında satışta.

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ Performans ve Ekran Özellikleri

Brightness Intelligence İle BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ itopya.com’ Tam Boyutta Gör

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ monitör Full HD 1920 x 1080 çözünürlüğü, 1ms MPRT / 2ms GTG tepkime süresi ile sürükleyici ve kusursuz performans deneyimi sunarken, HDRi özelliği ve %99 sRGB renk kapsamı ile de göz alıcı grafikleri keşfetmenizi sağlıyor. IPS paneli sayesinde görüş açınız değişse bile, berrak ve canlı görüntü almaya devam edebilirsiniz. EX2510S sahip olduğu HDRi özelliği ile normal bir HDR monitörden görsel deneyimi iyileştiren ek teknolojileri ile sıyrılmayı başarıyor.

Eye-Care teknolojisi LED arka aydınlatmanın hızlı yanıp sönmesinin neden olduğu parlaklığı önleyerek, gözlerinizi yormadan daha uzun ve sağlıklı bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca monitörün logosunun altında bulunan Brightness Intelligence (Parlaklık Zekası) teknolojisi, geliştirilmiş sensör sayesinde ortam ışığını otomatik olarak algılayarak ekran parlaklığını ortamın ihtiyacına en uygun seviyede hesaplar ve yine otomatik olarak ekrana görüntüyü sunar

Brightness Intelligence İle BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ itopya.com’ Tam Boyutta Gör

MOBIUZ monitörün sahip olduğu sonsuz parlaklık teknolojisi HDRi, hem görüntünün en karanlık bölgelerini aydınlatır hem de aşırı parlamadan görünmeyen bölgelere daha koyu bir ton uygulayarak kontrast ayarlarını en verimli düzeye getirerek ekrana sunar. Bu sayede daha detaylı oyun deneyimi ile detayları fark etmenizi sağlayarak sizleri rakiplerinizin önüne geçirir.

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ Tasarımı

Brightness Intelligence İle BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ itopya.com’ Tam Boyutta Gör

EX2510S MOBIUZ’un ayarlanabilir 3 yönlü ergonomik standı sayesinde görüş açınıza göre sizlere maksimum konforu sağlar. Ayrıca gövde kısmında bulunan ayrıntı, kablolarınızı organize ederek sizlere daha düzenli ve daha fazla kullanabileceğiniz bir alan sağlıyor.

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ üç tarafı çerçevesiz olan ekranı sayesinde daha geniş ve kesintisiz bir görüntü sağlıyor. Yine birden fazla monitör kullanılan senaryolarda çerçevelerin ince olması, 2 ya da 3 monitörün kesintisiz olarak birleşmesini sağlıyor. Böylelikle görüntü hiçbir şekilde siyah kalın çerçevelerle kesilmiyor. Gövde kısmında bulunan aparatlar kurulum kolaylığı sağlarken EX2510S MOBIUZ ’un arka paneline de tasarım olarak estetik bir görünüm kazandırıyor.

Brightness Intelligence İle BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ itopya.com’ Tam Boyutta Gör

Sağlam bir şekilde inşa edilmiş gövde yapısı bulunan EX2510S monitör, iç kısmı turuncu şeritli ve gümüş renkte güçlü tutuşlara sahip bir tabanla buluşarak monitörün hem sabit kalmasını sağlıyor hem de tasarıma şık bir detay katıyor. Monitörün sağ alt kısmında HDRi açma/kapama, Cinema HDRİ, Game HDRi modlara geçiş düğmesi de bulunmakta.

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ Port Çıkışları ve Diğer Özellikleri

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ iyi bir görüntü ve ses kalitesi için aşağıdaki portlara sahip:

  • 2 x HDMI  (Ver 2.0)
  • 1 x DP (Ver 1.2)
  • 1 x Kulaklık jakı

Brightness Intelligence İle BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ itopya.com’ Tam Boyutta Gör

EX2510S MOBIUZ sahip olduğu dahili treVolo hoparlör ile sizlere 5 farklı ses ayarı sunuyor. Bunlar; sinema modu, oyun modu, pop/canlı müzik modu, diyalog/vokal modu ve rock/parti müzik modu. Bu sayede harici hoparlöre gerek duymadan sizleri gerçek ses kalitesiyle buluşturuyor.

Monitörün arka kısmında menüler arası gezinmek için kullanımı kolaylaştıran joystick modülü, güç ve ses butonu olmak üzere toplam 3 adet buton bulunmakta. Ayrıca BenQ 24.5” EX2510S’de bulunan Kensington kilidi ile cihazınızı güvence altına alabilirsiniz.

AMD FreeSync™ Premium Teknolojisi yırtılmaların önüne geçerek özellikle FPS oyunlarının tutkunu olanlara da daha sürükleyici ve daha heyecanlı oyun deneyimi sunuyor.

Bu arada yakın zamanda EX2710S model numarasıyla aynı monitörün 27” versiyonu da ITOPYA.COM stoklarında olması bekleniyor.

BenQ 24.5” EX2510S MOBIUZ Gaming Monitör, özel fiyatı ile ITOPYA.COM’da stoklarda! Bağlantıya tıklayarak inceleyebilir, dilerseniz sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz hatta /itopya Youtube kanalımızdan inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

https://www.itopya.com/BenQ-EX2510S_u14892

https://www.youtube.com/watch?v=WYWYbicovjA

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim