Anlık Bildirim

Bryan Cranston: “Better Call Saul’a Walter White olarak dönmek için bir saniye bile düşünmem”

Breaking Bad'in başrol oyuncusu Bryan Cranston, fırsat verilirse Better Call Saul’da Walter White karakterine tekrar hayat vermek istediğini söyledi.

Bryan Cranston: “Better Call Saul’a Walter White olarak dönmek için bir saniye bile düşünmem” Tam Boyutta Gör

İngiltere merkezli sosyal medya platformu LADbible’ın okuyucu oylarıyla belirlediği ve 21. yüzyılın en iyi dizisi olarak seçilen Breaking Bad’in başrol oyuncusu Bryan Cranston, dizide hayat verdiği Walter White karakterine yeniden dönmek istediğini söyledi.

Disney +’ta yayınlanacak olan The One and Only Ivan’ın tanıtımı kapsamında Collider’e konuşan Cranston, “Vince Gilligan ve Peter Gould isterse Better Call Saul’da yer almak isterim. Bunu bir saniye bile düşünmem. Ancak henüz böyle bir teklif yok. Dizinin bir sezonu daha var, bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kendisine Better Call Saul’da her sezon için bir bölümü yönetme teklifi geldiğini söyleyen aktör, açıklamasının devamında “Kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı dizinin her sezonundan bir bölüm yönetme teklifini değerlendiremedim. Yönetmenlik için bir türlü zaman ayıramadım. Fakat diziye bayılıyorum, bence harika bir yapım” dedi.

Bryan Cranston: “Better Call Saul’a Walter White olarak dönmek için bir saniye bile düşünmem” Tam Boyutta Gör

Cranston’un Breaking Bad’deki yönetmenlik deneyimi ile ilgili konuşan Gilligan’a göre aktör, oldukça yetenekli bir yönetmen. Bakalım, tüm bu açıklamaların ardından Walter White’ı yeniden ekranlarda görebilecek miyiz? Covid-19’un da etkisiyle Better Call Saul’un son sezonunun 2021 yılı ortalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29231 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
breaking bad, better call saul ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim