Anlık Bildirim

Bu resimler 4.Nesil iPhone'un parçalarına mı ait ?

Apple büyük bir sürpriz yapmadığı sürece 4.Nesil iPhone'un tanıtılmasına yaklaşık 7-8 ay var. Ancak daha iPhone 3Gs'in satışa sunulmasından 5 ay geçmeden 4.Nesil iPhone'la ilgili dedikodular da dillendirilmeye başladı. İPhone 3Gs'den önce ortaya attığı iddialarla bilinen China Ontrade (Elektronik cihazların parçalarının satıldığı bir alışveriş sitesi), 4.Nesil iPhone'a ait olduğunu iddia ettiği midboard ve simkart yuva resimlerini internetten yayınlayarak 23.42 ve 14.05 dolardan satışına başladı.

Her iki parçanında Apple'ında içersinde bulunduğu bir çok elektronik firmasıyla ortak çalışan FOXCONN'dan geldiğini özellikle belirten site, sim kart yuvasının Apple'ın uzun süredir beklenen Mac Tablet'e de ait olabileceğini de iddia ediyor. China Ontrade sitesinde ayrıca 4.Nesil iPhone'un arka kapak tasarımın oldukça şık olduğu ve yakında bununla ilgili resimlerinde yayınlanacağı belirtilmiş.

China Ontrade sitesi, iPhone 3Gs'e ait olduğunu iddia ettiği çerçeve resimlerini internette yayınlayan site olarak biliniyor. Ancak Haziran ayındaki iPhone lansmanından sonra çerçevenin iddia edilenin aksine iPhone 3Gs'in değil, Creative Zii Egg'e ait olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu resimler 4.Nesil iPhone'un parçalarına mı ait ?

Bu resimler 4.Nesil iPhone'un parçalarına mı ait ?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim