Anlık Bildirim

AppGratis'in uygulaması Appstore üzerinden kaldırıldı

AppGratis'in uygulaması Appstore üzerinden kaldırıldı
Popüler uygulama tanıtım ağlarından AppGratis'in iOS platformu için geliştirilen uygulaması Appstore üzerinden kaldırıldı.

Her gün yeni bir ücretli uygulamayı ücretsiz olarak sunan ve birçok uygulamayı çeşitli indirim fırsatlarıyla kullanıcılarıyla buluşturan AppGratis'in Appstore'dan kaldırılma nedeni hakkında Apple'dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak, AppGratis'in Appstore'dan kaldırılmasının nedeni olarak Apple'ın geçtiğimiz ekim ayında geliştiriciler için getirdiği bir kural işaret ediliyor. Söz konusu kural ile birlikte geliştiricilerin uygulamalarında kendilerine ait olmayan başka bir uygulamayı tanıtım veya satış amacıyla sergilemesi yasaklanmıştı. Bu kural, uygulamanın Appstore'dan kaldırılmasının en büyük nedeni gibi görünse de, uygulamanın son güncellemeyle birlikte kurallara uygun olmayan bir hal almış olabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

7 milyon kullanıcı sayısıyla birlikte aylık 1 milyon dolar gelir elde eden uygulamanın Appstore'a geri dönebilmesi için gerekli çalışmaların başladığını da belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim