Anlık Bildirim

Clandestine: Anomaly yeni bir artırılmış gerçeklik oyunu

Gerçek dünya nesnelerinin üzerine sanal objeler oturtularak hazırlanan artırılmış gerçeklik uygulamaları çok yaygın olarak kabul görmüş değil. Bu bakımdan mağazalarda nadiren bu tarz oyunlara rastlanıyor. 

Artırılmış gerçeklik konusunda Google'ın Ingress oyunu başı çekiyor ve belirli bir hayran kitles edinmiş durumda. Clandestine: Anomaly de bu alanda kendisine bir yer edinmek niyetinde. 

Geliştirici ekip oldukça iddialı ve oyun için pek çok önemli ismi bünyesine katmış. Gears of War 2'den Joshua Ortega, Star Wars'dan Doug Wheatley, Darkest Dungeon'dan Chris Bourassa, Dark Age Camelot'dan Lori Hyrup bunlar arasında. 

Oyunun hikayesi yakınınıza bir uzaylı gemisi inmesi ile başlıyor. Bir anda cihazınızı bilinmeyen bir yazılım ele geçiriyor ve artık uzaylılar ile mücadeleye başlıyorsunuz. 2km x 2km civarındaki bir alanda arka kameranızı hareket ettirerek çeşitli savaşlara giriyorsunuz. Savaşlar cihaz ekranında yapılırken pek çok silah çeşidi mevcut. 

Clandestine: Anomaly hali hazırda iOS için indirmeye sunuldu ve fiyatı 10.49TL fiyat etiketine sahip. Android sürümü ise henüz ülkemizde erişime açılmadı ve ücretsiz. 


Clandestine: Anomaly yeni bir artırılmış gerçeklik oyunu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim