Anlık Bildirim

Mercenary Ops ile biyolojik salgın yeniden başlıyor

Geçtiğimiz ayın sonlarında Yingpei Games tarafından iOS platformu için çıkış yapacağı duyurulan Mercenary Ops, nihayet Appstore'da yerini aldı.

Mobil oyuncuları Avrupa'nın küçük bir kasabasında ortaya çıkan salgını araştırmak için görevlendiren yapım, ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak, ücretsiz olarak sunulan yapımın sadece hikaye modunda yer alan ilk bölümü oynanabiliyor. Oyunun tam versiyonu 3.59 TL karşılığında satın alındığında yapımın hikaye modunda yer alan sekiz bölümün tamamı oynanabilir hale gelirken, hayatta kalma modunun da kilidi açılıyor.

Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilen grafikleriyle dikkat çeken yapım, bu motorla geliştirilen en iyi mobil oyun olmasa da salgının yarattığı kasvetli ve puslu ortamı yansıtmayı başarıyor. Karakterin müdahale edilmeden ilerlediği oyuncuların ise, üç farklı zorluk seviyesindeki kontrol sisteminden birini seçerek yaratıkları veya düşmanları öldürdüğü yapımda kontrol sistemleri oldukça başarılı. Müzik adına pek bir şeye rastlamadığımız yapımda ses efektleri ve seslendirmeler oyunun genel yapısını bozmuyor. Ancak, ruhsuz olarak niteleyebileceğimiz seslendirmeler mükemmeli oyunculara vermiyor. 

Oyun içerisinde kullanılabilecek ekipman ve silahların yer aldığı küçük bir markete sahip olan yapım, geniş bir içerik sunmasa da oyuncuları tatmin edici düzeyde. Market üzerinden oyun içerisinde kazanılan oyun parası veya gerçek para ile alışveriş yapılabiliyor. Yapımın Game Center başarılar ve lider tablosu desteğinin yanı sıra, Facebook entegrasyonu ve Türkçe dil desteği de sunduğunu belirtelim.

İlerleyişi tam anlamıyla oyuncunun kontrollerine bıraksaydı ne iyi olurdu demeden edemeyeceğimiz Mercenary Ops, oyuncuyu yönlendiren bu yapısıyla da birçok mobil oyuncunun kalbini kazanacak gibi görünüyor. Kaliteli grafikleri ve kasvetli atmosferiyle genel olarak kaliteli bir oyun deneyimi sunan Mercenary Ops'a Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Yingpei Games, Mercenary Ops'un akıcı bir şekilde oynatılabilmesi için iPhone 4S, iPad Mini, iPad 2, iPod Touch(5. jenerasyon) ve üzeri cihazları öneriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim