Anlık Bildirim

Rage of the Gladiator, mobil oyuncuları arenalara davet ediyor

Gamelion Studios ve Ghostfire Games işbirliği ile geliştirilen Rage of the Gladiator, 1.79 TL'lik fiyat etiketi ile Appstore'da yerini alarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Rage of the Gladiator, ilk bakışta Chair Entertainment'ın Infinity Blade ile getirmiş olduğu dinamiklerin üzerine kurulu bir yapım gibi görünse de, aslında bu yapının üzerine kendine has dinamikleri ekleyen bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Bir gladyatörü kontrol ederek savaş arenasında farklı türdeki düşmanlarımıza karşı mücadele verdiğimiz yapım, FPS kamera açısıyla düşmanlarımızı karakterimizin gözünden görmemizi sağlıyor. Kaliteli grafikleri ile dikkat çeken yapımda, karakter detayları oldukça başarılıyken tek açıdan gördüğümüz çevre detayları karakterler detayları kadar başarılı değil. Ancak, bu durum yapımın genel olarak oynanabilirliğini olumsuz yönde etkilemiyor.

Başarılı olduğu kadar mizahi bir dövüş sistemi ve animasyonlar sunan yapımda, düşmanlarımıza attığımız tekmeler kimi zaman onların yüz ifadelerini komik hallere sokabiliyor. Ses deneyimi olarak genel anlamda mükemmel bir deneyim sunmasa da, seslendirilen karakterlerin konuşmalarında da oyunun mizahi yönü ön plana çıkıyor. 

Toplamda 11 adet düşmanı karşımıza çıkartan yapımda, karakterimizin silah ve kalkanı özelleştirme yapılabilirken, karakterin zırhında herhangi bir değişiklik yapılamıyor. Üç farklı özel güç kullanılabilen oyunda bu güçler saldırı, defans ve büyü başlıkları altında yer alıyor. Game Center'da lider tablosu ve başarılar gibi destekler sunan yapımda kısa oynanış süresini uzatmak adına herhangi bir çoklu oyuncu modu yer almıyor. 
Kaliteli grafikleri, basit oynanışı  ve mizah unsurlarıyla arenalara farklı bir anlam katan  Rage of the Gladiator ile fantastik bir dünyaya adım atmak istiyorsanız, 1.79 TL'lik indirimli fiyatıyla yapıma Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim