Anlık Bildirim

Square Enix imzalı Bloodmasque, Appstore'daki yerini aldı

Square Enix imzalı Bloodmasque, Appstore'daki yerini aldı
Square Enix'in E3'te duyurusunu gerçekleştirdiği Bloodmasque, nihayet Appstore'daki yerini aldı.

19. yüzyılın son demlerini yaşayan Paris'te geçen Bloodmasque, mobil oyuncuları bir vampir avcısının hikayesine ortak ediyor. Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen Bloodmasque, kaliteli grafikleriyle göz dolduruyor. Ancak, yapımın bu grafik motoruyla geliştirilen en başarılı görselliğe sahip mobil oyun olmadığını da belirtelim. 

Üçüncü şahıs kamera açısıyla oynanan Bloodmasque'nin dövüş sistemi Infinity Blade benzeri bir yapıda. Ancak, Square Enix'in bu yapıyı birebir klonlamak yerine katkılarda bulunarak farklılık kattığı da bir gerçek. Öyle ki, düşmanınızın üzerinde kılıç hamleleri yapmak yerine ona dokunmanız saldırmanız için yeterli oluyor. Bloodmasque'de mücadele anlarının dışında ise, belirli bir alan içerisinde serbestçe dolaşmak mümkün. 

Müzikleri ve seslendirmeleriyle 19. yüzyılın alternatif Fransa'sında olduğunuzu hissettiren Bloodmasque, RPG türünün gerektirdiği karakter özelleştirmelerini de bünyesinde barındırıyor. Bloodmasque'deki yüz analiz sistemi ise, oyunu benzer karakter özelleştirmeleri sunan mobil RPG'lerden ayırıyor. Yüz analiz sistemi sayesinde, oyuncular yüzlerini herhangi bir fotoğraftan veya kameradan karaktere aktarabiliyor. Bu sistem mükemmel bir şekilde işlemese de üzerinde biraz durulunca tatmin edici sonuçlar elde edilebiliyor.

iOS 5 veya üzeri yazılıma sahip olan iPhone 4S, iPad 2, beşinci nesil iPod Touch ve üzeri cihazlar için optimize edilen Bloodmasque'ye aşağıdaki Appstore bağlantısından erişebilirsiniz. Bu arada oyunun sürekli çevrim içi bir bağlantıya ihtiyaç duyduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim