Anlık Bildirim

Strateji oyunu First Strike'ı denedik

Strateji oyunu First Strike'ı denedik
Feinheit'in tabletler için geliştirdiği strateji oyunu First Strike, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı. Biz de First Strike'ı sizler için denedik.

Nükleer savaşın eşiğindeki bir dünyada geçen First Strike'da seçtiğimiz ülkenin varlığını sürdürmeye ve tüm dünyayı ele geçirmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de ele geçirdiğimiz bölgeleri nükleer silahlar ve savunma kalkanlarıyla donatıyoruz. Ayrıca, rakiplerimize üstünlük sağlamak için yeni teknolojiler de geliştirebiliyoruz.

Seçtiğimiz ülkeye göre zorluk seviyesinin belirlendiği oyunda başlangıçta sadece 3 ülke oynanabilir olarak sunuluyor. Bu rakam oyun içerisindeki başarılarımıza göre artış gösteriyor. Görevler ve kurallar çerçevesine sıkışıp kalmadığımız yapımda tüm dünyayı nükleer silahların gölgesinde bırakabileceğimiz gibi daha az can kaybıyla sonuçlanacak stratejiler de uygulayabiliyoruz.

First Strike, her ne kadar yüksek tempolu bir strateji oyunu olarak lanse edilmiş olsa da, ilerleyiş kimi zaman sıkıcı bir hal alabiliyor. Ancak, diğer ülkelerin üzerimize yağdırdığı nükleer bombalar bizi oyuna bağlayan en önemli etkenler arasında yer alıyor.

First Strike'ın oyun alanı üç boyutlu bir dünya modelinden ibaret olsa da, tatmin edici bir görsel deneyim sunmayı başarıyor. Zaman ilerledikçe savaşın zorlaşacağını hatırlatmaktan geri kalmayan müzikler başarılı, ancak akılda kalıcı türden değil. Oyunun ses efektleri bekleneni fazlasıyla verirken, kontroller ise tek bir dokunuşla sağlanabiliyor.

Derin strateji unsurları barındırmayan buna rağmen tekrar oynanabilirliği yüksek bir yapım olan First Strike'ı farklı bir strateji oyunu arayan mobil oyunculara öneriyoruz. Appstore'da 6.99 TL'den Google Play'de ise 8.93 TL'den satışa sunulan First Strike'a aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada satılan her bir First Strike kopyasından elde edilen gelirin dörtte birinin nükleer silahları azaltmak için çalışan kuruluşlara bağışlanacağını da belirtelim. 

)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim