Anlık Bildirim

TTNET ve Avea Mobilexpress platformu mobil ödemeyi kolaylaştıracak

TTNET ve Avea Mobilexpress platformu mobil ödemeyi kolaylaştıracak

Mobil cihazların gittikçe hayatımızda daha çok yer edinmesi, ödeme sistemlerinin de bu alana kaydırılmasına sebep oluyor. NFC gibi bir donanıma bağlı olarak yapılan mobil ödemeler dışında bağımsız ödeme şekilleri de mevcut. Avea ve TTNET ortaklığı böyle bir ödeme sistemini ülkemize sunuyor.

TTNET ve Avea Mobilexpress şeklinde isimlendirilen hizmet, SMS yoluyla veya iPhone uygulaması yoluyla mobil ödemelerin gerçekleştirilmesini amaçlıyor. 

Hizmet, platforma üye olmanız ve bir seferlik güvenli bir sayfa üzerinden kredi kartı bilgilerinizi girmeniz ile başlıyor. TTNET ve Avea'nın anlaşmalı olduğu her yerden Mobilexpress ile alışveriş yapabiliyorsunuz. Ödemeler hem internet üzerinden hem SMS üzerinden hem de iPhone uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca TTNET ve Avea faturaları da ödenebiliyor. 

İnternette anlaşmalı bir site üzerinden alışveriş yapmak istediğinizde Mobilexpress ile ödeme şeklini seçiyorsunuz ve size gelen SMS'teki onay kodunu girerek ödemeyi tamamlıyorsunuz. Cepten alışveriş için ise yine anlaşmalı mağazadaki Mobilexpress anında ödeme kodunu 3570'e göndererek gelen onay mesajına sistem şifrenizi girmeniz yeterli. Ayrıca QR kodunu iPhone uygulamasına okutarak da ödeme yapabiliyorsunuz.

Platform her operatör için kullanılabilir olacak. Bu da operatöre bağımlı bir hizmet olmasının önüne geçecek ve yaygın bir kullanım alanı oluşturabilecek. Hizmete kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim