Anlık Bildirim

Unpossible'ı denedik

Unpossible'ı denedik
Acceleroto tarafından iOS platformu için geliştirilen Unpossible adlı sonsuz koşu oyununu sizler için denedik.

Reflekslerini zorlamaktan hoşlanan mobil oyunculara hitap eden Unpossible'da tüm sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi parkurdaki engelleri aşarak en yüksek dereceyi elde etmeye çalışıyoruz. 

Rastgele şekillenen bir parkura sahip olan oyunda 7 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümlerden ilki hiç bir engelin bulunmadığı, sadece oyunu tanımamızı sağlayan Cruise adlı bölüm. Diğer 6 bölüm ise, reflekslerimizi zorlayan engellerle dolu, asıl bölümler. Görsel anlamda herhangi bir farklılık içermeyen bu bölümler arasındaki tek fark ise, zorluk seviyeleri. En az 60 saniye dayanarak bir sonraki bölümü açabildiğimiz oyun, fazlasıyla zorlayıcı. Refleksleri test etme konusunda başarılı olan bu bölümlerin hırslandıran ve aynı zamanda eğlendiren bir yanı da var.

Reflekslerin bu denli ön planda olduğu bir oyunda hiç şüphesiz kontrollerin de oldukça iyi olması gerekiyor. Unpossible'da Tilt ve Touch olarak adlandırılan iki farklı kontrol şeması yer alıyor. Bu şemalardan ilki jiroskop ve ivme ölçer, ikincisi ise dokunmatik ekran yardımıyla kontrol imkanı sağlıyor. Hareketlerimize anında cevap verebilen her iki kontrol şeması da Unpossible'ı rahatlıkla kontrol etmemize olanak veriyor.

Oyunun birinci şahıs kamera açısından gördüğümüz dünyası futuristik bir atmosfere sahip. Neon ışıklarıyla renklendirilmiş parkur ve parkurdaki engeller tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Şehir manzaralı bir arka planla kaplamış olan parkurun dışındaki kısım ise, oldukça sıradan. Ancak, arka planın renk tonları parkurun ki ile uyumlu ve çok fazla göze batmıyor.

Oynanışa uyum sağlayan müzikler başarılı olsa da, oldukça kısa ve akılda kalıcı değil. Ses efektleri ise, pek de başarılı olmasa da tatmin edici bir deneyim sunuyor. Bu arada oyunun ayarlar menüsü altından aktif hale getirilebilen bir oynanış videosu kaydetme özelliğine sahip olduğunu da belirtelim. Bu özellik sayesinde, Unpossible'ın parkurunda göstermiş olduğumuz performansı kayıt altına alarak Facebook, Twitter ve YouTube gibi sosyal ağlar üzerinden paylaşabiliyoruz. Aşağıdaki oynanış videosunun bu özellikten yararlanılarak kaydedildiğini de belirtelim.

Görsel ve işitsel anlamda çok fazla bir şey vaat etmese de, zorlayıcı olduğu kadar eğlenceli olan Unpossible'ı türü seven mobil oyunculara öneriyoruz. Ancak, sonsuz koşu oyunlarıyla yakından ilgilenmiyorsanız Unpossible'ı edinmek için indirim günlerini beklemenizde fayda var.

iOS 6 ve üzeri yazılıma sahip iPad 2, iPhone 4S, beşinci nesil iPod Touch ve üzeri cihazlarda çalışan Unpossible'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim