Anlık Bildirim

Nokia X'in lansman öncesi canlı fotoğrafları sızdı

Uzun bir süredir beklenen Nokia X'in (Nokia X6 olarak çıkması bekleniyor) lansman öncesi canlı fotoğrafları ortaya çıktı. Çentikli ekrana sahip olan Nokia X'in tüm görselleri haberimizde.
Nokia X6 olarak çıkması beklenen Nokia X'in, lansman öncesi canlı fotoğrafları sızdı. Çin sosyal ağı Baidu'da yayınlanan fotoğraflar, cihazın tüm detaylarını gözler önüne sererken, çentikli ekran söylentisini de doğruladı.

Nokia X'in 16 Mayıs'ta tanıtılması bekleniyor

HMD Global'in ürettiği Nokia X'in, selfie kamera, ahize ve yakınlık sensörü barındıran 19:9 en boy oranına sahip çentikli bir ekranı olduğunu göze çarpıyor. Cihazın alt kısmının orta bölümünde ise Nokia logosunun yer aldığını görüyoruz. Cihazın arka kısmında üst üste konumlandırılmış çift kamera yer alırken, hemen altında ise flaş ve parmak izi sensörü yer alıyor.
Model numarası TA-1099 olan telefonun, fiyat ve lansman tarihi henüz açıklanmazken, bazı afişlerde Nokia X'in 16 Mayıs'ta tanıtılacağı ibaresi yer alıyor. Bu da neredeyse üç hafta daha sızıntı haberlerinin devam edeceğine işaret etse de, bazı kaynaklar da telefonun bugün duyurulacağı iddiasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8919 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, tanıtım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim