Anlık Bildirim

OnePlus 5 yaklaşıyor: Kutu tasarımları oylamaya sunuldu

OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 5 için heyecan giderek artarken, şirket cihazın perakende kutu tasarımlarını oylamaya açtı. İşte akıllı telefonun birbirinden şık 8 farklı kutu tasarımı.
OnePlus şu sıralar yaklaşmakta olan OnePlus 5 amiral gemisiyle meşgul. Şirket bir anket başlatarak yaklaşan telefonun perakende kutu tasarımı için tüketicileri oy kullanmaya çağırdı. Anket, Çin'in en büyük sosyal paylaşım ağlarından biri olan Weibo'da yer alıyor.
OnePlus 5 tasarımı için kullanıcılara beş beyaz, üç adet de kırmızı renkli kutu olmak üzere toplamda 8 tasarım sunulmuş durumda. Tüm seçeneklerin ön kısmında çeşitli efektler verilmiş 5 rakamının yer aldığını görüyoruz.
Kutu tasarımlarından bazılarının ön kısmında yer alan “Hello 5” kelimeleri dikkat çekiyor. Muhtemelen bu yeni premium akıllı telefonun resmi sloganı olacak. Dileyen herkes perakende kutu tasarımları için oy kullanabilir, ancak bunu yapmadan önce Weibo hesaplarıyla oturum açmaları gerekecek.

Çift kamera ve Snapdragon 835

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan OnePlus 5 sızıntıları, telefonun özelliklerinden bazılarını öğrenmemizi sağladı. Cihazın DxO Mark'la ortaklaşa geliştirilen çift kamera ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca, Qualcomm Snapdragon 835 platformunu çalıştıracak akıllı telefon 6 GB RAM ve 5.5 inçlik Full HD ekranla gelecek.
Telefonun pil kapasitesi büyük olasılıkla 3.000 mAh'den yüksek olacak. OnePlus 5'in 3.5 mm kulaklık girişi ve 64 ya da 128GB dahili belleğe sahip olması bekleniyor. Fiyat etiketini 650 dolar seviyelerinde görebileceğimiz akıllı telefon Haziran veya Temmuz ayında resmen tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5326 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
anket, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim